Γκάρσα: «Κάποιος θα πληρώσει!»

Εκτός πλάνων του Μάρκο Σίλβα για τις επίσημες υποχρεώσεις του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη βρίσκεται μέχρι νεοτέρας ο Άλαν Πουλίδο, κι αυτό διότι στην ΠΑΕ προτιμούν να διαφυλάξουν τα… ρούχα τους!

Το CAS έβγαλε απόφαση που δικαιώνει την Τίγκρες, τη μεξικανική ομάδα που εδώ και ένα χρόνο μάχεται και διεκδικεί τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή που ανήκει πλέον στον Ολυμπιακό. Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Μιγκέλ Γκάρσα, μίλησε σε ελληνικό Μέσο (Sport24) και εξήγησε τις επόμενες κινήσεις της ομάδας του:

«Η απόφαση του CAS είναι ξεκάθαρη και σαφέστατη. Δικαιωθήκαμε! Τόσο καιρό νομίζετε ότι κάναμε παιχνίδια; Ο Άλαν έχει συμβόλαιο μαζί μας και αυτός το αρνούνταν για λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω… Θα περιμένουμε, λοιπόν, μία εβδομάδα. Αν στο διάστημα αυτό δεν έχει εμφανιστεί ο Πουλίδο θα κινηθούμε νομικά. Ο παίκτης είναι υποχρεωμένος να γυρίσει πίσω. Η διοίκηση μαζί με το τεχνικό τιμ θα αποφασίσουν μαζί τι θα κάνουν με τον Άλαν. Εγώ προσωπικά θα τον ήθελα να είναι μαζί μας και να παίξει άμεσα.

Δεν ξέρω ποια από τις δύο ομάδες, τον Λεβαδειακό ή τον Ολυμπιακό πρέπει να πληρώσει για όλη αυτή την υπόθεση. Κάποιος όμως είναι βέβαιο ότι θα την πληρώσει. Οι δικηγόροι μας θα πάρουν τα μέτρα τους!»

Στον Ολυμπιακό βρίσκονται σε διαδικασία νομικής εξερεύνησης προκειμένου να δουν ποια θα είναι η επόμενή τους κίνηση και μέχρι τότε δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουν τον Πουλίδο σε επίσημο αγώνα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα