Γκαζαριάν λαμπρός την οδηγεί!

Η Κέρκυρα έκανε την έκπληξη και ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά ψάχνοντας κάποιο τέρμα. Στο 3′ ο Γκαζαριάν με ατομική ενέργεια έκανε τη πρώτη απόπειρα και στο 5′ ακολούθησε η κεφαλιά του Μαρκόβσκι.

Τις προειδοποιήσεις των φιλοξενούμενων δεν τις έλαβαν υπ’ όψιν τους στο Παναιτωλικό, έτσι στο 17΄ με υπέροχη ενέργεια του Γκαζαριάν ήρθε το 0-1 για τη Κέρκυρα. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν ωστόσο το μοναδικό απειλητικό σουτ ήρθαν από το Μαρίνεζ στο 38΄.

Το πρώτο μέρος έληξε με το δίκαιο προβάδισμα της Κέρκυρας ωστόσο με την έναρξη του δευτέρου η εικόνα άλλαξε. Ο Παναιτωλικός πίεσε ασφυκτικά για την ισοφάριση και έφτασε κοντά σε αυτή στο 56′ όταν το γύρισμα του Κάμπελ κόπηκε τη τελευταία στιγμή. Στο 62′ ο Ρουσκουγιέδα και στο 66′ ο Μαλεζάς είχαν δύο ακόμα προσπάθειες για την ισοφάριση αλλά ο Κουτζαβασίλης ήταν σε ετοιμότητα.

Στο 77′ ο Θεοδωρίδης δοκίμασε ξανά με απευθείας φάουλ αλλά ο Κουτζαβασίλης μπλόκαρε. Ίδια κατάληξη η προσπάθεια του Φωτάκη στο 83′.Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός έπεσε με αποτέλεσμα η Κέρκυρα να πάρει τη μεγάλη νίκη χωρίς να απειληθεί.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Ράφαελ, Μπεχαράνο, Μαλεζάς, Εντζενγκουέλε, Σκαρμποντσίνο, Γοδόι, Φωτάκης, Μαρτίνες, Μύγας (Ρουσκουγιέδα 46′), Καπέλ (Μορένο 64′), Άλβες (Θεοδωρίδης 73′).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ντιόγκο, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Σιόντης, Ναγιάρ (Καρντόσο 85′), Ανδρεόπουλος, Γκόμες, Γκαζαριάν (Καϊκούρ 93′), Λεάλ (Χαβίτο 58′), Μαρκόφσκι.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα