Γκαλτιέ: «Πάση θυσία νίκη χωρίς να δεχθούμε γκολ»

Ο Κριστιόφ Γκαλτιέ είναι ο προπονητής της Σεντ Ετιέν και παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της ομάδας του με την ΑΕΚ το βράδυ της Πέμπτης. Ξεκίνησε λέγοντας πως περιμένει τις δύο αναμετρήσεις χωρίς ιδιαίτερο άγχος και συνέχισε:

«Δούλεψαν πολύ οι παίκτες μας φέτος το καλοκαίρι, εδώ και τρεις σεζόν δεν είχαμε τόση επιβάρυνση. Τα ματς προετοιμασίας δεν πήγαν καλά, αλλά και πριν τα φιλικά κάναμε προπονήσεις. Δεν προετοιμαζόμαστε μόνο για τα ματς με την ΑΕΚ, αλλά για όλη τη χρονιά».

Στο παιχνίδι της Πέμπτης θα πρέπει να αποφύγουμε να δεχτούμε γκολ, αλλά παράλληλα και να κάνουμε ότι πρέπει για να νικήσουμε. Έχουμε αναλύσει την ΑΕΚ και τον τρόπο που παίζει. Υπάρχουν νέοι παίκτες που δεν θα παίξουν αύριο, αλλά θα παίξουν στην καυτή έδρα της ΑΕΚ. Η Σεντ Ετιέν είναι ίδια ομάδα στη ραχοκοκαλιά της και εύχομαι πως υπάρχουν παίκτες με γνώση να είναι για εμάς ένα πλεονέκτημα».

Για το αν έχει αλλάξει προσανατολισμό μετά τα κακά αποτελέσματα στα φιλικά, ο τεχνικός των Γάλλων υποστήριξε:

«Υπήρξαν αλλαγές. Τα φιλικά είναι για να δοκιμάζεις πράγματα. Αυτήν την εβδομάδα προσπαθήσαμε να φρεσκάρουμε τους παίκτες. Δεν ήταν μόνο η ήττα από τη Λοζάννη, αλλά και άλλα παιχνίδια που δοκιμάσαμε πράγματα ώστε να είμαστε έτοιμοι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα