Γκαρθία: «Ανώτεροι, αλλά όχι αποτελεσματικοί»

Με την αστοχία του Ολυμπιακού τα είχε ο Όσκαρ Γκαρθία υποστηρίζοντας πως η ομάδα του ήταν πολύ καλύτερη από την ΑΕΚ στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου (0-0).
«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με τέσσερις ξεκάθαρες ευκαιρίες, ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, αλλά δεν σκοράραμε. Πιστεύω πως εκεί κρίθηκε το παιχνίδι», δήλωσε ο Καταλανός τεχνικός.

Μόνο η τύχη στην τελική προσπάθεια έλειψε από τον Ολυμπιακό απέναντι στην ΑΕΚ σύμφωνα με τον Παπέ Αμπού Σισέ.

«Είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αλλά δεν είχαμε τύχη για να τις τελειώσουμε. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι για να βάλουμε γκολ, αλλά δεν το πετύχαμε. Ξέρουμε πως η ΑΕΚ είναι δυνατός αντίπαλος και περιμέναμε πως θα ήταν δύσκολο το ματς. Είναι ψηλά στη βαθμολογία. Θα προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε στα επόμενα παιχνίδια. Θα πρέπει να πάμε στο ΟΑΚΑ για να βάλουμε γκολ», δήλωσε o Γάλλος αμυντικός.

Όσο για το μεγάλο πλέον σερί του Ολυμπιακού χωρίς να δέχεται γκολ στους αγώνες του, είπε: «Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Ίσως κάποιες φορές να κάναμε κάποια λάθη, αλλά τώρα είμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο και ειδικά όταν παίζουμε στην έδρα μας είμαστε πολύ προσεκτικοί για να μη δεχτούμε γκολ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα