Γκασκόιν: «Σκέφτηκα να βουτήξω μπροστά σε τρένο»!

Τις τραγικές στιγμές που βίωσε και την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει, αποκάλυψε στο ανώτερο δικαστήριο ο άλλοτε σπουδαίος άσος των γηπέδων, Πολ Γκασκόιν!

Ο διάσημος Άγγλος ποδοσφαιριστής απολογήθηκε για τουλάχιστον οκτώ περιπτώσεις τηλεφωνικής υποκλοπής κατά της εφημερίδας Mirror, την οποία παρακολουθούσε ώστε να ελέγχει τι σκοπεύει να δημοσιεύσει για εκείνον! Το δικαστήριο θα όριζε την αποζημίωση που θα έπρεπε να καταβάλει στον εκδοτικό οργανισμό, όταν ο ίδιος ξέσπασε, λέγοντας πως το διάστημα από το 2000 έως το 2006 ήταν εξαιρετικά δύσκολο γι’ αυτόν, πώς έπασχε από αλκοολισμό και πως είχε αναπτύξει διπολική και εθιστική προσωπικότητα.

Παραδέχθηκε πως συμπεριφέρθηκε άσχημα στους οικείους του, όπως λόγου χάρη στη θετή του κόρη, η οποία έδινε ιστορίες γι’ αυτόν στις εφημερίδες.

«Αισθανόμουν ότι πλέον δεν είχα τη δύναμη να αντιμετωπίσω την πίεση του Τύπου και σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να πηδήξω μπροστά από ένα τρένο», δήλωσε στο δικαστήριο ο Πολ Γκασκόιν, περιγράφοντας τη δυστυχία και την απόγνωση στην οποία είχε περιέλθει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα