Γκατούζο: «Για αυτό αποφάσισα να μείνω»

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ εξήγησε με δηλώσεις του ο Τζενάρο Γκατούζο, τονίζοντας πως τόσο η διοίκηση όσο και ο κόσμος του έδειξαν πόσο πολύ τον θέλουν για να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Παράλληλα, ο Ιταλός μίλησε και για τους δύο αγώνες του ΟΦΗ κόντρα σε Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά:

«Ο λόγος που είμαι εδώ και συνεχίζω είναι ότι μίλησα με τη διοίκηση και είδα πόσο πολύ με θέλουν, τόσο η διοίκηση, όσο και οι οπαδοί της ομάδας, αλλά και όλη η πόλη. Μου έδειξαν σεβασμό και ότι θέλουν να μείνουν για να συνεχίσουμε αυτό που αρχίσαμε πριν λίγους μήνες. Θέλω να είμαι προπονητής της ομάδας», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

«Πιστεύω πάρα πολύ στους ανθρώπους της ομάδας και τους φιλάθλους. Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου και οι υπόλοιπη στη δική τους. Ο καθένας να κάνει τη δουλειά του για να προχωρήσει αυτή η ομάδα μπροστά», πρόσθεσε.

Για τη διαφορά στους αγώνες με Παναθηναϊκό και Αστέρα, είπε: «Δεν ήμασταν διαφορετική σαν ομάδα στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης σε σχέση με τον Παναθηναϊκό. Δυστυχώς όμως πληρώσαμε 2-3 στιγμιαία και ατομικά λάθη που κάναμε. Ομαδικά είχαμε καλή απόδοση και ειδικά μετά το 1-1 είχαμε πολύ καλή απόδοση. Δεν έχω να προσάψω τίποτα στους παίκτες, ήταν πάρα πολύ καλοί, σε επίπεδο τακτικής και προσπάθειας. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα, θα μπουν τα πράγματα σε μια σειρά».

Τέλος, για το επίπεδο της Super League είπε: «Υπάρχουν πολλές και καλές ομάδες στο πρωτάθλημα. Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα από εδώ και πέρα, αλλά το θέμα είναι να είμαστε εμείς καλά για να εξαρτάται από μας το αποτέλεσμα κάθε αγώνα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα