Γκολ για Όσκαρ και προβάδισμα ο Πανιώνιος (video)

Με βραχύ μεν αλλά πάντως πλεονέκτημα θα πάει στη Φθιώτιδα για τον επαναληπτικό προημιτελικό, ο Πανιώνιος. Στη σημερινή (24/1) πρώτη αναμέτρηση του με τη Λαμία, στη Ν. Σμύρνη, επικράτησε με 1-0. Χάρη, σ’ ένα γκολ – σε επίπεδο συνεργασίας αλλά και εκτέλεσης – για Όσκαρ.

Οι «κυανέρυθροι» δεν μπήκαν δυνατά στο γήπεδο και η Λαμία, μάλλον, υλοποιούσε εύκολα τον στόχο της. Ο οποίος -φαινόταν από… χιλιόμετρα πως- ήταν να μη δεχτεί γκολ. Οι φιλοξενούμενοι επικεντρώθηκαν στην ανασταλτική τους λειτουργία και έφερναν την αποστολή τους σε πέρας, χωρίς σοβαρές δυσκολίες. Γιατί οι γηπεδούχοι έμοιαζαν, για περίπου μισή ώρα, αγχωμένοι και μπλοκαρισμένοι. Είχαν την κατοχή και τον έλεγχο αλλά δε δημιουργούσαν κινδύνους.

Όταν «πήραν μπροστά» έκαναν ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στο πλεχτό. Ο χρόνος που είχαν στη διάθεση τους άρχισε να μειώνεται και αντίστροφα να αυξάνονται η αγωνία και το άγχος. Ως το 70ο λεπτό. Όταν ο Σιώπης έκανε διαγώνια πάσα στον Βλάχο, αυτός αμέσως τη σέντρα και ο Μασούρας – με τη μια- έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Λαμία προσπάθησε να αντιδράσει και πέντε λεπτά αργότερα έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση αλλά ο Ακόστα (μέσα από την περιοχή) δεν κατάφερε να νικήσει τον Κότνικ. Ο Πανιώνιος θα μπορούσε να μεγαλώσει το σκορ και το πλεονέκτημα στο 89′ αλλά ο Σαββίδης, από πλεονεκτική θέση, δε σούταρε σωστά.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα