Γκορκς: «Μπορούμε να μείνουμε στην κατηγορία»

Για την προσπάθεια του Εργοτέλη να μείνει στην κατηγορία και την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας και «χρυσός» σκόρερ στη Βέροια, Κάσπαρς Γκορκς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ξένου αμυντικού στο επίσημο site του κρητικού συλλόγου:
«Από την πρώτη μέρα που ήρθα, όλοι στην ομάδα με καλωσόρισαν και με έκαναν να νοιώσω άνετα, κάτι που βοήθησε και στην προσαρμογή μου στην Ελλάδα. Πιστεύω στην ομάδα μας, έχουμε τις ικανότητες και την ποιότητα για να επιτύχουμε τον στόχο μας.

Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά ενδιαφέρον, αλλά με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που είχα συνηθίσει στην Αγγλία. Έχω προσαρμοστεί πλέον σε αυτά τα νέα δεδομένα και χαίρομαι που αγωνίζομαι στην Ελλάδα για τον Εργοτέλη.

Είχαμε προετοιμαστεί γι’ αυτό το δύσκολο παιχνίδι, αφήσαμε τις δικαιολογίες στην άκρη και καταφέραμε μέσα από την ομαδική προσπάθεια να πανηγυρίσουμε τη νίκη, που θέλαμε τόσο. Είναι καλό όταν σκοράρεις δίχως να δεν δεχθείς γκολ, αλλά το σημαντικό είναι η νίκη για την ομάδα και όχι το ποιος ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ.

Όταν ο αντίπαλός σου είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος, αποτελεί κίνητρο για όλους τους παίκτες και πιστεύω ότι θα γίνει καλό και συναρπαστικό παιχνίδι. Θέλουμε να χτίσουμε πάνω στην αυτοπεποίθηση από το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα και με καλή απόδοση και σκληρή προετοιμασία να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Πριν έρθω στην Ελλάδα για τον Εργοτέλη, γνώριζα την ομάδα, καθώς αγωνιζόταν σε αυτήν ο καλός μου φίλος, Μάρις Βερπακόφσκις. Μίλησα μαζί του και μου είπε τα καλύτερα για τον Σύλλογο, τους ανθρώπους της ομάδας και την ποιότητα ζωής στο Ηράκλειο. Ο Μάρις είναι σαν ατζέντης μου, τον εμπιστεύομαι και είμαι ικανοποιημένος με την απόφασή μου να υπογράψω στον Εργοτέλη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα