Γκουαρδιόλα… μετά από δύο χρόνια για τη «Σίτι»!

Σε ανατροπή του καλοκαιρινού της σχεδιασμού προχώρησε η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία αποφάσισε να διατηρήσει στην τεχνική ηγεσία τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, σχεδιάζοντας να συνάψει συμφωνία με τον Πεπ Γκουαρδιόλα μετά από δύο χρόνια, που λήγει το συμβόλαιό του με την Μπάγερν Μονάχου!

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές στον βρετανικό Τύπο, οι «πολίτες» εγκατέλειψαν την ιδέα αντικατάστασης του Χιλιανού προπονητή τους το ερχόμενο καλοκαίρι. Μία σκέψη τους ήταν να κινηθούν για συμφωνία με τον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο τα πλάνα άλλαξαν. Για την ακρίβεια ανατράπηκαν εξ ολοκλήρου.

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι αποφάσισε να διατηρήσει τον Μανουέλ Πελεγκρίνι στον πάγκο της και να προσεγγίσει στον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος αποτελεί τον διακαή πόθο των μετόχων της. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Άγγλοι θέλουν να έρθουν σε συμφωνία με τον Ισπανό προπονητή, για το καλοκαίρι του 2017, οπότε και λήγει το συμβόλαιό του με την Μπάγερν Μονάχου!

Η αποστολή τους κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι, καθώς το όνομα του Γκουαρδιόλα χρησιμοποιείται από τους υποψήφιους προέδρους της καταλανικής ομάδας, ως αντικείμενο της προεκλογικής τους καμπάνιας. Ο Ισπανός δέχεται ισχυρές πιέσεις να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. Το τι μέλλει γενέσθαι θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, αλλά κυρίως από τον ίδιο τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος διαθέτει την πολυτέλεια να επιλέγει εκείνος τους επόμενους σταθμούς στην άκρως πετυχημένη καριέρα του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα