Γκουαρδιόλα… ο διάδοχος του Πελεγκρίνι στη Σίτι!

«Γη και ύδωρ» προσφέρουν οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι στον Πεπ Γκουαρδιόλα, προκειμένου να τον δελεάσουν και να τον πείσουν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας τους από το καλοκαίρι!

Ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου δέχεται στενό πρέσινγκ από τον αγγλικό σύλλογο, καθώς αποτελεί τον υπ’ αριθμόν ένα στόχο για τη διαδοχή του Μανουέλ Πελεγκρίνι στην τεχνική ηγεσία. Η διοίκηση της Σίτι έχει καταλήξει στην απόφασή της να διακόψει τη συνεργασία της με τον Χιλιανό προπονητή, καθώς θεωρεί πως έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του στον πάγκο της ομάδας.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θεωρείται η ενδεδειγμένη λύση για τον αγγλικό σύλλογο, στόχος του οποίου είναι να κατακτήσει το Champions League και να δημιουργήσει μία ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, η προσφορά των «πολιτών» είναι… αστρονομική, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα ενδώσει ο Ισπανός.

Στον Πελεγκρίνι χρεώνουν επίσης ότι δεν πέτυχε κανέναν στόχο, καθώς όπως φαίνεται, δεν θα καταφέρει να κατακτήσει ούτε το Champions League ούτε το πρωτάθλημα στην Αγγλία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα