Γκουαρδιόλα: «Χρειάζεται προσοχή η ΤΣΣΚΑ»

Κάθε άλλο παρά σίγουρος για τη νίκη της Μπάγερν Μονάχου, εμφανίστηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ενόψει της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για το Champions League.

Ο Ισπανός προπονητής των Βαυαρών αναφέρθηκε στα ιδιαίτερα στοιχεία της ρωσικής ομάδας, τονίζοντας πως δεν έχει ιδιαίτερες αλλαγές σε σύγκριση με πέρυσι, όταν οι δύο σύλλογοι συγκρούστηκαν και πάλι στους ομίλους του Champions League. Αναλυτικά όσα είπε, ξεκινώντας από το γεγονός ότι το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών:

«Είναι η πρώτη φορά που μου τυχαίνει κάτι τέτοιο. Ειλικρινά, δεν γνωρίζω τι μπορώ να περιμένω από τη συγκεκριμένη κατάσταση. Δεν την έχω ξαναζήσει. Έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε ένα βήμα προς την πρόκριση.

Η ΤΣΣΚΑ έχει καλό προπονητή και καλούς και έμπειρους παίκτες, όπως ο Ιγκνάσεβιτς και ο Ακινφέεφ, ενώ είναι ταχύτατοι στην επίθεση. Στο Champions League θα πρέπει πάντα να θυμάσαι ότι όλες οι ομάδες βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο ποιότητας. Κάθε γκρουπ είναι πολύ σκληρό. Δεν έχει σημασία αν παίζουμε με την ΤΣΣΚΑ ή τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εδώ παίζουν μόνο οι καλύτερες ομάδες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα