Γκούμας: «Επί Ρανιέρι η Εθνική ήταν έκτρωμα!»

Ο πρώην διεθνής με τον ΠΑΟ και την Εθνική μας ομάδας, ο Γιάννης Γκούμας, έδωσε συγχαρητήρια στον προπονητή της Εθνικής μας ομάδας, Σέρχιο Μαρκαριάν για την εικόνα που έδειξε η Ελλάδα στην Ουγγαρία, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί με σκληρά λόγια για την εποχή Ρανιέρι.

Ο παλαίμαχος αμυντικός μίλησε στο sportfm και δεν δίστασε να δώσει ελπίδες στην Εθνική, παρά το ότι είναι ακόμη ουραγός του ομίλου:  «Ένα είναι το σίγουρο ότι η Εθνική ήταν πάρα πολύ βελτιωμένη σε σχέση με τους αγώνες που ήταν ο Ρανιέρι στον πάγκο. Τα παιδιά προσπάθησαν για τη νίκη, ήταν καλύτεροι από την Ουγγαρία. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν φυσιολογικό να είναι επιφυλακτικοί, αλλά στο β’ ημίχρονο είχε τις ευκαιρίες να πάρει τη νίκη. Η πρώτη εικόνα ήταν πάρα πολύ θετική, άσχετα αν δεν συνοδεύτηκε με το επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η νίκη. Πάντως, υπάρχουν πολλές πιθανότητες για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».

Για τις επιλογές του εκλέκτορα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είπε:  «Ήταν το πρώτο του παιχνίδι και θέλει να βοηθήσει την Εθνική. Είχε κάποιες σκέψεις και χρησιμοποίησε τους παίκτες που πίστευε ότι θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην επίτευξη ενός τέρματος. Η εικόνα που παρουσίασε η Εθνική ήταν αποτέλεσμα της δουλειάς που έγινε από τη Δευτέρα. Δεν πρέπει να καταλογίσουμε ευθύνες στον κ. Μαρκαριάν, αλλά να του δώσουμε συγχαρητήρια για την εικόνα που έβγαλε η ομάδα. Αν συγκρίνετε με τα προηγούμενα παιχνίδια, που ήταν ένα έκτρωμα η Εθνική, δεν μπορούμε να του ασκούμε κριτική».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα