Γκρέμισαν τα τείχη για τον «Δικέφαλο του Βορρά»!

paokΠέρασαν 30 ολόκληρα χρόνια από τότε που ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Γενιές ολόκληρες περίμεναν με αγωνία την ελπίδα. Μία ελπίδα που τους προσφέρει, πλέον, απλόχερα η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη…

Περισσότεροι από 2.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν τη νύχτα… μέρα, δίνοντας βροντερό «παρών» στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Οι εκστασιασμένοι υποστηρικτές του «Δικέφαλου του Βορρά», γκρέμισαν τα… τείχη της πόλης τους, προκειμένου να υποδεχθούν τους ήρωες που άλωσαν το «Γ. Καραϊσκάκης». Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Ολυμπιακού και πλέον, με μία σημαντική διαφορά 5 βαθμών και το παιχνίδι στην Τούμπα, στον δεύτερο γύρο, δικαιούνται όχι απλά να κάνουν όνειρα, αλλά να αποδεχθούν το χαρακτηρισμό «φαβορί», για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ «προσγειώθηκε» στο αεροδρόμιο στη 1:20 τα ξημερώματα και παρότι την επομένη ήταν εργάσιμη, ο χώρος κατακλύστηκε από χιλιάδες οπαδούς. Η αποθέωση που γνώρισαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ήταν πρωτόγνωρη. Ακόμη και οι Έλληνες παίκτες, που γνωρίζουν την τρέλα των φιλάθλων τους, εντυπωσιάστηκαν, πόσω μάλλον οι ξένοι, οι οποίοι ομολογούσαν ότι δεν έχουν ζήσει κάτι παρόμοιο!

Εκείνος όμως, που αποθεώθηκε… ιδιαιτέρως από τους οπαδούς του «Δικέφαλου του Βορρά», ήταν ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος κατάφερε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να αλλάξει τα πάντα και να περάσει τη νοοτροπία του στους παίκτες, γεγονός που αποτυπώνεται ανάγλυφα από την προσπάθεια της ομάδας στο χορτάρι. Ο Έλληνας τεχνικός, πάντως, στις συζητήσεις του με τους παίκτες και τους συνεργάτες του, τονίζει συνεχώς την ανάγκη να παραμείνουν χαμηλοί οι τόνοι και να συνεχιστεί με την ίδια ένταση η προσπάθεια όλων των συντελεστών, καθώς υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος να διανύσουν.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε απευθείας από τον αεροδιάδρομο, προκειμένου να αποφύγει περαιτέρω ταλαιπωρία, γεγονός που επισημάνθηκε και από την ΠΑΕ, η οποία εξήγησε στον συγκεντρωμένο κόσμο τους λόγους που δεν έφερε σε άμεση επαφή τους παίκτες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα