Γκρεμίζεται ο κόσμος γύρω από τον Βενγκέρ!

Ολόκληρος ο κόσμος του Αρσέν Βενγκέρ γκρεμίζεται γύρω του! Ο Αλσατός τεχνικός της Άρσεναλ διανύει μία από τις χειρότερες περιόδους της ζωής του, καθώς η προσωπική του ζωή διαλύεται με το διαζύγιο που του ζήτησε η σύζυγός του Άνι, ενώ στην ομάδα του Λονδίνου έχουν αρχίσει και πάλι οι μουρμούρες για την παραμονή του στον πάγκο.

Όπως έγινε γνωστό, ο Αρσέν Βενγκέρ και η σύζυγός του Άνι, έχουν κινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου. Ο Αλσατός τεχνικός αντιμετωπίζει προβλήματα στη δουλειά του τα τελευταία χρόνια, καθώς δέχεται έντονες πιέσεις από τον κόσμο και τη διοίκηση της ομάδας. Το γεγονός ότι οι Λονδρέζοι έχουν μείνει για πολύ καιρό μακριά από τίτλους, έχει επηρεάσει τη σχέση του Γάλλου με τους ιδιοκτήτες των «κανονιέρηδων» και αυτή με τη σειρά της επηρέασε την προσωπική ζωή του.

Την ίδια στιγμή, το κακό ξεκίνημα σε Ευρώπη και Premier League, επανέφερε στο προσκήνιο τις συζητήσεις περί αντικατάστασης του Βενγκέρ. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, υπάρχουν εισηγήσεις για απομάκρυνση του Αλσατού από τον πάγκο το καλοκαίρι του 2016, ενώ μία μεγάλη μερίδα του κόσμου, πιστεύει και το εκφράζει, ότι ο Βενγκέρ ολοκλήρωσε τον κύκλο του στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα