Γκόρντον Σίλντεφελντ μετά την πρόκριση!

Στο ρόστερ του υπάρχει ένας εξαιρετικός αμυντικός, ο Μολέντο. Οι Κουτρουμπής και Ιβανόφ είναι επίσης ποδοσφαιριστές με εξαιρετικά στοιχεία που μπορούν να προσφέρουν αξιοπιστία στη θέση των στόπερ. Αν, όμως, ο Παναθηναϊκός προκριθεί στους ομίλους του Europa League θα χρειαστεί ένας ακόμη παίκτης και αυτός θα είναι ο Γκόρντον Σίλντεφελντ.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής γνωρίζει για το ενδιαφέρον, αλλά ξέρει επίσης πως αν ο ΠΑΟ αποκλειστεί δεν θα πάει πουθενά. Οι δε Κροάτες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ γνωρίζουν επίσης πως πρόταση επίσημη θα δεχθούν μόνο αν η ελληνική ομάδα προχωρήσει. Οι δε «πράσινοι» δεν έχουν καταλήξει μόνο σε ένα σημείο. Θα του κάνουν πρόταση μόλις περάσουν την ΑΪΚ, ή θα περιμένουν και τα Play Off του Europa League για να επισημοποιηθεί η συμμετοχή στους ομίλους.

Το πιο πιθανό είναι να περιμένει ο ΠΑΟ και την επόμενη προκριματική φάση. Αν περάσει την ΑΪΚ θα κερδίσει 450.000 ευρώ, ένα ποσό που δεν μπορεί να καλύψει και το συμβόλαιο και το ποσό αγοράς. Και επίσης, ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί επιπλέον στόπερ μόνο αν έχει ματς για ευρωπαϊκούς ομίλους, καθώς μόνο για την Ελλάδα θα είναι υπερβολή ένας ακόμη κεντρικός αμυντικός.

Το σίγουρο είναι ότι οι τρεις πλευρές (ΠΑΟ, Ντινάμο, Σίλντεφελντ) βρίσκονται σε συνεννόηση και η ενεργοποίηση του ενδιαφέροντος θα λάβει χώρα εάν και εφόσον οι «πράσινοι» προχωρήσουν στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα