Γλίτωσε ο Σιδηρόπουλος, έμπλεξε ο Καλογερόπουλος

Ένας αμυντικός της Λουντογκόρεντς έσκυψε το κεφάλι του για να βρει την μπάλα και να εμποδίσει την πορεία της προς στα δίχτυα, αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα η μπάλα να βρει το προτεταμένο χέρι του.

Αν και δεν φάνηκε να υπάρχει πρόθεση, ο διαιτητής του αγώνα Παρί  Σεν Ζερμέν – Λουντογκόρετς, ο Έλληνας Τάσος Σιδηρόπουλος, θα έπρεπε να έχει εντοπίσει την παράβαση και να υποδείξει το πέναλτι. Ή μήπως όχι;

Η UEFA, πάντως, αποφάνθηκε ήδη πως δεν ευθύνεται για την αβλεψία του. «Γιατί τους βάλαμε τους βοηθούς γραμμής τότε;», θα σκέφτηκαν στο αρχηγείο της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και εδώ που τα λέμε έχουν δίκιο. Κάποιες φάσεις δεν είναι ορατές για όλους και η αλήθεια είναι πως ο Σιδηρόπουλος είχε πολλά σώματα μπροστά του και η φάση εξελίχθηκε γρήγορα. Αυτός που φαίνεται ότι θα παρατηρηθεί με κακό βαθμό για την… κακιά στιγμή είναι ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, που θεωρητικά είχε καλύτερη θέα και μπορούσε να δει την παράβαση.

Το σίγουρο είναι πως η μη υπόδειξη του πέναλτι θεωρείται πταίσμα από την UEFA που δεν διέγνωσε κάποιο δόλο στην απόφαση των Ελλήνων διαιτητών και η τιμωρία του Καλογερόπουλου δεν θα είναι μεγάλη, ίσως απλά να μην οριστεί στην επόμενη φάση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα