Γλυφάδα: Χειροπέδες σε ληστές

Συνελήφθησαν δύο άτομα, μέλη εγκληματικής ομάδας που διέπραττε ληστείες σε βάρος πεζών στη Γλυφάδα. Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες, μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών τους, από τις αρχές του έτους 2013 είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με διαρκή και δομημένη δράση και με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, διέπρατταν ληστείες σε βάρος πεζών.

Ειδικότερα, κατά τις βραδινές κυρίως ώρες, μετέβαιναν στη Γλυφάδα ακινητοποιούσαν πολίτες με τη χρήση σωματικής βίας ή την απειλή μαχαιριού και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα.

Μέχρι στιγμής, έχει εξακριβωθεί ότι έχουν διαπράξει τέσσερις ληστείες σε βάρος πεζών στην ίδια περιοχή.

Στην κατοχή τους και σε έρευνες στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους ενός γραμμ., ένα κινητό τηλέφωνο, τρεις κάρτες αποθήκευσης δεδομένων και μία μονάδα αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (usb stick).

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους και τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα