Γλύκος: «Τα φαβορί θα φανούν στο γήπεδο»

Την αποφασιστικότητα του ιδίου και των συμπαικτών του ενόψει της αναμέτρησης με τη Ντιναμό Μινσκ, για το Europa League, εξέφρασε κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Γλύκος.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Είναι στόχος της ομάδας να είναι στην Ευρώπη. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, θέλουμε να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς ώστε να προχωράμε. Η προετοιμασία μας για το ματς με την Ντιναμό ξεκινάει από σήμερα ώστε να δούμε σε κάποια βίντεο τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της. Η νίκη είναι στα δικά μας τα πόδια και την τακτική που θα ακολουθήσουμε, παρά να δώσουμε βάση στον αντίπαλο.

Είναι σημαντικό που αύριο παίζουμε στην έδρα μας, έχουμε αυτό το πλεονέκτημα. Από εκεί και πέρα εκτός έδρας οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην της ήττας είναι θετικό. Θέλουμε τη νίκη αύριο, τα επόμενα παιχνίδια θα έχουμε τον χρόνο να τα δούμε.

Τα φαβορί θα φανούν στο γήπεδο. Σίγουρα η Φιορεντίνα είναι μία ομάδα με ιστορία, όπως κι εμείς. Υπάρχουν και άλλες δύο ομάδες στον όμιλο που δεν θέλω να της υποτιμήσω. Όλα πάντως θα φανούν μέσα στο γήπεδο. Δεν έχει αλλάξει κάτι ιδιαίτερα, δεν έχουν γίνει πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι, παιχνίδι με παιχνίδι βγαίνει αυτό που δουλεύουμε εδώ και καιρό.

Προσαρμοζόμαστε από το άδειο γήπεδο στο γεμάτο. Εμείς κοιτάμε περισσότερο το αγωνιστικό κομμάτι. Ο κόσμος φυσικά παίζει σημαντικό ρόλο, χαιρόμαστε που θα είναι και πάλι κοντά μας και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα