Γνωρίζει για Ολυμπιακό ο Βεργέτης!

Ο Στάικος Βεργέτης παραδέχθηκε πως γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάτι το «χειροπιαστό». Σε κάθε περίπτωση, τόνισε πως είναι τιμή για τον ίδιο και τον Αστέρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας προπονητής, ο οποίος εμφανίζεται ως ο βασικός υποψήφιος για τη διαδοχή του Μίτσελ Γκονζάλεθ στον πάγκο του Ολυμπιακού, εφόσον ο Ισπανός λύσει τη συνεργασία του με τον σύλλογο του Πειραιά:

«Τώρα πάμε στην Λάρισα και αυτή την βδομάδα δεν έχουμε τον χρόνο να προπονηθούμε. Ελπίζω Πέμπτη – Παρασκευή να μπορέσουμε να προπονηθούμε. Το Σάββατο είναι ακόμα μακριά αλλά πρέπει να δούμε που θα προπονηθούμε. Πρέπει να ετοιμαστούμε για το δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είμαστε ένα ορεινό μέρος και ακόμα και το γήπεδο έχει μέσα χιόνια. Είναι ένα παιχνίδι που δίνει 3 βαθμούς. Είναι κρίσιμος αγώνας αλλά όχι τελικός. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και ούτε η ήττα είναι τραγωδία, ούτε η νίκη σημαίνει πρωτιά.

Μου το είπαν και εμένα για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν θεωρώ πως υπάρχει κάτι άξιο αναφοράς αυτή την στιγμή. Αποτελεί χαρά και τιμή να υπάρχει έστω και φιλολογικό ενδιαφέρον από ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, αλλά ο Στάικος Βεργέτης είναι ένας προπονητής που τον ανέδειξε ο Αστέρας Τρίπολης και πριν κάνει οτιδήποτε θα μιλήσει με την ομάδα του. Πρέπει να εκτιμούμε και κάποιες αξίες. Καλά είναι τα εκατομμύρια όμως κάποιες αξίες είναι αναλλοίωτες. Οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης από μια ομάδα τοπικού έχουν δημιουργήσει μια ομάδα που διεκδικεί Ευρωπαϊκή καταξίωση χωρίς να στηρίζεται σε πρόσωπα.

Δεν ξέρω σε τι επίπεδο βρίσκονται οι συνομιλίες του Ουσέρο με τον ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να τον έχω στο πλάνο μου καθώς είναι σε διαπραγματεύσεις με άλλες ομάδες αλλά δεν ξέρω σε τι επίπεδο συζητάει. Κατά μια περίπτωση είναι εκτός ομάδας αλλά εγώ κοιτάω το αγωνιστικό κομμάτι. Ο παίκτης είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και όπου πάει θα διεκδικήσει την θέση του βασικού. Τα θέματα της αποχώρησης του είναι εσωτερικά θέματα της διοίκησης. Ο ρόλος του προπονητή είναι να βρίσκει λύσεις. Σαν άνθρωπος είναι πολύ καλός χαρακτήρας και άψογος επαγγελματίας. Δουλεύει πολύ για να αγωνιστεί. Πιστεύω ακράδαντα πως μπορεί να παίξει στον ΠΑΟΚ.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει φουντώσει η μάχη. Το πρωτάθλημα μας είναι ανταγωνιστικό ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχαμε πρωταθλητή από τα χειμώνα. Φέτος υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Είναι ακόμα νωρίς να πούμε οτιδήποτε και μπροστά μας έχουμε έναν γύρο. Μπορεί να ξεφύγει κάποια ομάδα μπροστά, μπορεί να πάει μέχρι το τέλος ή και να εμφανιστεί ένας άλλος διεκδικητής».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα