Γνωστή παρουσιάστρια παίρνει το μέρος της Ευρ.Βαλαβάνη

Είναι καλές φίλες και έχουν περάσει πολλές όμορφες στιγμές μαζί. Ωστόσο, βλέποντας τα όσα γράφονται για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη θέλησε να πάρει το μέρος της, ερήμην της βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Ο λόγος για την Παρασκευή Παύλου η οποία με ένα συγκινητικό ποστάρισμα θέλησε να δείξει ποια ακριβώς είναι η καλή της φίλη, η οποία έχει μπει στο στόχαστρο του τηλεοπτικού κοινού.

«”Ο χρόνος δίνει όλες τις απαντήσεις χωρίς να χρειάζεται καν τις ερωτήσεις”… Και ο χρόνος που έχω περάσει μαζί σου είναι γεμάτος στιγμές “ξεκάθαρες”, αληθινές, που καθρεπτίζουν την Ευρυδίκη. Το κορίτσι με το καθαρό βλέμμα , με τα πανέμορφα tattoo (καθένα εχει τη δίκη του ιστορία για εσένα) , με το αφοπλιστικό χαμόγελο (ακόμα και στα δύσκολα) … Τελειομανής , επαγγελματίας ,το κορίτσι του μπαμπά, η καλή αδελφή, η πίστη φίλη, το τρελό παρεάκι! Εκεί ..ό,τι ώρα κι αν είναι …να με στηρίξεις .. Εκεί, μαζί με την οικογένεια μου, έξω από τη αίθουσα τοκετού, να περιμένεις την Χριστίνα … Εκεί, στην εκκλησία, το κορίτσι επί των τιμών, να μοιράζεις μπομπονιέρες στη βάπτιση της “Καρμεν” όπως την αποκαλείς …Πάντα να αντιμετωπίζεις με γενναιοδωρία ακόμα κι αυτούς που σε πειράζουν… κι επειδή πολλά λέγονται και γράφονται για εσένα από ανθρώπους που δεν σε γνωρίζουν κι όμως με περίσσιο θράσος επιδίδονται σε μια ανθρωποφαγία που δεν την χωράει το μυαλό μου ένα έχω να σου πω φίλη μου : “Υπάρχει στον κόσμο τούτον ένας μυστικός νόμος – αν δεν υπήρχε, ο κόσμος θα ‘ταν από χιλιάδες χρόνια χαμένος – σκληρός κι απαραβίαστος: το κακό πάντα στην αρχή θριαμβεύει και πάντα στο τέλος νικάται”….”, έγραψε ως σχόλιο στην φωτογραφία-κολάζ που επέλεξε να ποστάρει. Στις φωτογραφίες απεικονίζεται η ίδια με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, από προσωπικές τους στιγμές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα