Γνωστός τραγουδιστής στο «Πάμε Πακέτο»

Τα πακέτα της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου κρύβουν χαρούμενες εκπλήξεις και φέρνουν την λύτρωση στους πρωταγωνιστές μας, αφού κλείνουν μεγάλους κύκλους αναζητήσεων.

Ο Μάρκος έρχεται από την Κύπρο, για να κάνει την πιο ξεχωριστή πρόταση γάμου στην σύντροφο και μητέρα του παιδιού του. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ήταν ακόμα φοιτητές. Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και βρέθηκαν σύντομα προ των ευθυνών τους, όταν η Βαλάντω ανακάλυψε πως είναι έγκυος. Έτσι από ανέμελοι φοιτητές, βρέθηκαν μ’ ένα μωρό στην αγκαλιά, να συνεχίζουν τις σπουδές τους και αναγκαστικά να δουλεύουν.

Οι δυο τους δεν έζησαν τη μαγεία της τελετής του γάμου. Ο Μάρκος έρχεται αποφασισμένος να τηρήσει όλο το τελετουργικό και με την βοήθεια της εκπομπής να κάνει στην αγαπημένη του την πιο τρυφερή έκπληξη. Τι ρόλο θα διαδραματίσουν ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Παπαδόπουλος και ο σχεδιαστής Βλάσσης Χολέβας;

Ο 47χρονος Αναστάς, αποστολέας του δεύτερου πακέτου, έρχεται από την Ρωσία με την ελπίδα να γνωρίσει τα αδέρφια του. Ο ίδιος είναι ο καρπός του έρωτα μεταξύ ενός Έλληνα και μιας ρωσίδας, που δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Η μητέρα του επέλεξε να απομακρυνθεί από τον πατέρα του, όταν πολύ σύντομα έμαθε πως ήταν ήδη παντρεμένος με παιδιά και πως διατηρεί ακόμα μια τρίτη παράλληλη σχέση που κι εκείνη κυοφορεί ένα ακόμα παιδί του.

Ο Αναστάς συνάντησε τον πατέρα του μία και μοναδική φορά όταν ήταν δύο ετών και παρότι ήταν μικρός έχει ζωντανή την ανάμνησή του. Πάντα περίμενε την στιγμή που θα τον συναντούσε ξανά. Μετά από τεράστια προσωπική έρευνα ανακάλυψε πως ο πατέρας του έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Παράλληλα έμαθε πως έχει ακόμα δύο αδέρφια στην Ελλάδα  που θέλει όσο τίποτα να τα γνωρίσει. Άραγε εκείνα γνωρίζουν για την ύπαρξή του και αν ναι έχουν χώρο για εκείνον στην ζωή τους;

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα