Γνώριμό του πρόσωπο λήστεψε τον Κωστόπουλο;

 

Ξινές βγήκαν του Πέτρου Κωστόπουλου οι πασχαλινές διακοπές στη Μύκονο, αφού επιστρέφοντας την Τρίτη μετά το Πάσχα στην Αθήνα βρήκε το διαμέρισμά του διαρρηγμένο και λεηλατημένο.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε στην «Α» στενός συνεργάτης του παρουσιαστή της εκπομπής «Βράδυ», το πρώτο σοκ ήρθε όταν, φτάνοντας έξω από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου που νοικιάζει στα βόρεια προάστια, είδε την μπαλκονόπορτα ανοιχτή, θυμούμενος ότι την είχε κλείσει πριν φύγει. Δεν ήθελε και πολύ για να καταλάβει ο Π. Κωστόπουλος ότι κάτι είχε συμβεί, και μέχρι να μπει μέσα στο σπίτι και να τσεκάρει, παρακάλεσε τον μονάκριβο γιο του να παραμείνει στο αυτοκίνητό τους.

Μπαίνοντας στο διαμέρισμά του θα ερχόταν αντιμέτωπος με τα σημάδια της ληστείας, και το παράθυρο του μπαλκονιού παραβιασμένο και σπασμένο με ειδικό μηχάνημα, όπως διέγνωσαν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να καταγράψουν το συμβάν της ληστείας.

Ο παρουσιαστής και πρώην εκδότης, μπορεί να μην είχε αφήσει χρήματα στο διαμέρισμα, έχασε όμως πολλά προσωπικά του αντικείμενα και μάλιστα μεγάλης οικονομικής και συναισθηματικής αξίας.

Η τεράστια συλλογή του από πανάκριβα ρολόγια και μανικετόκουμπα έγινε λεία των ληστών, όπως και πολλά κομπολόγια του και ακριβά κοσμήματα. Ανάμεσά τους και προσωπικά δώρα που του είχε κάνει η πρώην σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού. Οι αστυνομικές αρχές, αφού πήραν τα απαραίτητα δαχτυλικά αποτυπώματα, ως πρώτη εκτίμηση θεωρούν ότι οι ληστές ήταν γνώριμοι του προσωπικού του χώρου, αφού δεν είχαν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση, σαν να ήξεραν τις κρυψώνες του Πέτρου.

Μάλιστα, είπαν στον παρουσιαστή να αναλογιστεί με προσοχή το ποιος μπαινόβγαινε το τελευταίο καιρό στο σπίτι του, έχοντας τον χρόνο να καταστρώσει το σχέδιο ληστείας του. Μετά και από αυτό, έχοντας ταραχτεί αρκετά και μέχρι να βρει τους δράστες, ο πρώην εκδότης ενίσχυσε τα μέτρα ασφαλείας αγοράζοντας νέες υπερσύγχρονες κάμερες.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα