Γρηγορίου: Η πιο μεγάλη πρόκληση για τον Ατρόμητο

Ως την πιο μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση του Ατρομήτου χαρακτήρισε ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου, τη ρεβάνς με την ΑΪΚ Σόλνα στο Περιστέρι.

Πιο αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου εν όψει του επαναληπτικού με τους Σουηδούς: «Βρισκόμαστε μπροστά στην πιο μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση για την ομάδα μας. Όπως είχα πει και μετά το τέλος του πρώτου ματς στην Σουηδία, ο αυριανός επαναληπτικός είναι το δεύτερο ημίχρονο. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι, να παίξουμε με μυαλό και να καταφέρουμε κάτι για το οποίο η ομάδα παλεύει πολλά χρόνια. Όπως είπα και πριν βρισκόμαστε απέναντι σε μια πολύ μεγάλη πρόκληση. Είχαμε τον πιο δύσκολο αντίπαλο να αντιμετωπίσουμε στην κλήρωση. Θέλω να τονίσω ότι θα είναι διαφορετικό παιχνίδι αύριο. Ο αντίπαλος πλέον μας γνωρίζει καλύτερα. Πρέπει να είμαστε στο 100% για να μην χάσουμε αυτή την ευκαιρία.

Πάλι θα πάμε να σκοράρουμε και αυτό θα το λέω σε κάθε παιχνίδι. Πόσω μάλλον σε εντός έδρας παιχνίδι και μπροστά στον κόσμο μας. Κάνω έκκληση στον κόσμο για αύριο, τον χρειαζόμαστε στο πλευρό μας, τον χρειάζονται τα παιδιά. Η προσέγγισή μας είναι ίδια, θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας.

Η διαχείριση μιας νίκης είναι πιο δύσκολη, περισσότερο από μιας ήττας. Από το αεροδρόμιο όμως τα παιδιά είναι συνειδητοποιημένα και αυτό με ευχαριστεί πάρα πολύ, γιατί βλέποντας τα παιδιά να είναι έτσι δεν μου πήρε παρά λίγη ώρα για να μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι για αύριο.

Όταν έχεις πάθει, από εκεί ξεκινάς, πόσο μάλλον όταν βρίσκεσαι μπροστά σε μια πρόκληση. Το είπα πριν το πρώτο ματς ότι είναι μεγάλη πρόκληση. Ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος που μπορούσε να μας πέσει. Είναι δυνατή ομάδα με πολλά παιχνίδια και αυτό που πρέπει όλοι να καταλάβουν είναι πως αύριο θα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Δεν μπορούσαν να μας αναλύσουν τόσο στο πρώτο ματς, αύριο μας ξέρουν καλύτερα, εμείς γνωρίζουμε το ίδιο. Δεν θέλουμε να χάσουμε αυτή την ευκαιρία».

Τους παίκτες του Ατρομήτου εκπροσώπησε ο Νίκος Λαζαρίδης, ο οποίος δήλωσε:
«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζουμε. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα αυτή την εβδομάδα. Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτή την πρόκληση. Στο τέλος θα είμαστε νικητές, αλλά πρέπει να είμαστε και στα 90 λεπτά συγκεντρωμένοι. Ο αντίπαλός θα παίξει χωρίς άγχος, δεν έχει να χάσει τίποτα και πρέπει να είμαστε όσο το δυνατό καλύτερα προετοιμασμένοι. Το έχουμε συζητήσει όλα τα παιδιά, θεωρώ ότι είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Δε θέλουμε να περάσουμε ότι και στο παρελθόν. Όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει τι παιχνίδι έχουμε αύριο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα