Γυναίκα-«αράχνη» στην Κρήτη γδύνει επίδοξους επενδυτές

Οι επενδύσεις στον χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας μοιάζουν να έχουν εξαιρετικές προϋποθέσεις κερδοφορίας σε χώρες όπως η Ελλάδα, αρκεί φυσικά ο επίδοξος επενδυτής να μην πέσει θύμα επιτηδείων. Μια τέτοια δυσάρεστη ιστορία έφερε στο φως με ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του το έγκυρο ενημερωτικό site e-reportaz.gr, αποκαλύπτοντας τη δράση μιας γυναίκας–«αράχνης».

Συγκεκριμένα, ο συντάκτης του εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει ότι στην Κρήτη δεκάδες ανυποψίαστοι πολίτες που επιθυμούσαν να επενδύσουν στον χώρο της ενέργειας έπεσαν θύματα της αδίστακτης γυναίκας που είχε στήσει την «προσοδοφόρα» –κατά πώς φαίνεται– φάμπρικα εξαπάτησης. Τι συνέβαινε ακριβώς; Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του e-reportaz.gr, η γυναίκα-«αράχνη» κατόρθωσε να αποσπάσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από δεκάδες θύματά της χρησιμοποιώντας ως πρόφαση ότι θα τους βοηθήσει να πραγματοποιήσουν μεγάλες δουλειές σε θέματα ενέργειας και να στήσουν πάρκα με ανεμογεννήτριες, όχι μόνο στο νησί της Κρήτης αλλά ακόμη και στη γειτονική Τουρκία.

Με αυτή την προοπτική, τα θύματα κατέθεσαν τα χρήματα ακόμη και σε τραπεζικούς λογαριασμούς της επιτήδειας κυρίας. Σύμφωνα πάντα με το e-reportaz.gr, για τη δράση της αδίστακτης γυναίκας που εντοπίζεται στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου είναι ενημερωμένες είναι οι φορολογικές Αρχές αλλά και η αστυνομία.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα