Γύρισε ο ΠΑΟΚ, πήγε ο ΠΑΣ!

Στο παιχνίδι με την Οντ ο ΠΑΣ είχε μία ιδιαίτερη αποστολή. Να υπερασπιστεί το υπέρ του 3-0. Μπορεί να μην τα κατάφερε με τρόπο άνετο, αλλά έστω και στα 120 λεπτά πήρε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η αποστολή του στην Ολλανδία κόντρα στην Αλκμάαρ για την τρίτη προκριματική φάση του Europa League, όμως, είναι διαφορετική.

Σε αυτόν τον αγώνα δεν υπάρχει πρώτο αποτέλεσμα προς υπεράσπιση και ο ΠΑΣ θα κληθεί να κάνει ένα διαφορετικό παιχνίδι. Αυτή τη φορά έλλειψη συγκέντρωσης θα πληρωθεί ακριβά, διότι ένα σκορ τύπου 2-0 ή 3-0 δεν θα ανατρέπεται στη ρεβάνς. Σε αυτό το παιχνίδι, αν ο ΠΑΣ θέλει να κάνει τη ζημιά, πρέπει και να βρει γκολ στην κόντρα και να μη χάσουν δευτερόλεπτο οι παίκτες τη συγκέντρωσή τους, όπως στον αγώνα της Νορβηγίας, όπου χρειάστηκαν 15 λεπτά για να καταλάβουν που πατάνε μετά το 1-0.

Αυτή είναι η λεγόμενη «ευρωπαϊκή απειρία» και οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη είναι υποχρεωμένοι αυτή την ελάχιστη την οποία αποκόμισαν κόντρα στην Οντ, να τη χρησιμοποιήσουν στην Ολλανδία. Το έργο είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Ο προπονητής του ΠΑΣ προβληματίζεται με την ετοιμότητα των Ακόστα και Κούτρη. Στη διάθεσή του έχει τους εξής ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν στον ευρωπαϊκό βορρά.

Πασχαλάκης, Περιστερίδης, Κολιοφούκας, Λίλα, Μπέριος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Καρανίκας, Κούτρης, Σκόνδρας, Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Τζημόπουλος, Ακόστα, Δώνης, Κοζορώνης, Κόντε, Φερφελής, Μαμπουλού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα