Γύρω από τον Τσόρι Ντομίνγκεζ ο νέος Ολυμπιακός!

Με βασικό άξονα τον Τσόρι Ντομίνγκεζ θα προχωρήσει ο Ολυμπιακός της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπως προκύπτει από το αγωνιστικό πλάνο που έχει καταρτίσει ο προπονητής της ομάδας, Βίτορ Περέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός προορίζει τον Αργεντινό σε οργανωτικό ρόλο, αλλά με αρκετές διαφοροποιήσεις στον τρόπο, ώστε να του δίνει την ευκαιρία να τρέχει λιγότερα χιλιόμετρα και να κάνει συντήρηση δυνάμεων για περισσότερα παιχνίδια στη διάρκεια της σεζόν.

Ο Περέιρα θέλει από τον Ντομίνγκεζ να οργανώνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού από την άμυνα. Να είναι δηλαδή, ο παίκτης που θα παίρνει την μπάλα από τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα και θα την προωθεί στην επίθεση. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να υπάρχει ένας επιθετικός χαφ με στοιχεία που θα «δένουν» με τον στυλ του Αργεντινού. Αυτός δεν θα είναι άλλος από τον Φορτούνη, ο οποίος δοκιμάστηκε σε αρκετά παιχνίδια την τρέχουσα περίοδο και φανέρωσε σε κάθε ευκαιρία το πλούσιο ταλέντο του.

Γενικότερα, ο Πορτογάλος προσανατολίζεται σε σημαντικότατες αλλαγές στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας, με παίκτες ρολίστες, που θα αναλαμβάνουν ειδικές αποστολές σε κάθε παιχνίδι και ιδιαίτερα στο Champions League.

Στόχος της διοίκησης την επόμενη περίοδο, θα είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στον μεγάλο θεσμό, ή η πρόκριση ακόμη και στα ημιτελικά του Europa League, αν αναδειχθεί στην 3η θέση στη φάση των ομίλων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα