Γ. Βασιλειάδης: “Να σταματήσουν την ενασχόληση με τον αθλητισμό οι κατηγορούμενοι” (video)

Στηριζόμενος στο αποκλειστικό δημοσίευμα της «Α» και πριν επισημοποιηθεί το βούλευμα για την παραπομπή των ανθρώπων του ποδοσφαίρου για τη σύσταση συμμορίας, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, εξήγησε πως πρέπει να μεταβιβαστούν τα μετοχικά μερίδια των παραγόντων μέσα σε 15 μέρες:

«Έμαθα κι εγώ τις πληροφορίες μέσω δημοσιευμάτων για το ζήτημα της παραπομπής 27 παραγόντων του ποδοσφαίρου σε δίκη για σύσταση συμμορίας και αλλοίωση αποτελεσμάτων. Περιμένω κι εγώ να δω το βούλευμα και αντίστοιχα να πράξουμε τα δέοντα.

Εφόσον τα αναγραφόμενα στο δημοσίευμα ισχύουν, τότε μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα πρέπει οι κατηγορούμενοι, αυτοί που έχουν παραπεμφθεί με βούλευμα στο ακροατήριο, να σταματήσουν την ενασχόληση με τον αθλητισμό και εφόσον μιλάμε για ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρείες, να μεταβιβάσουν και το μετοχικό τους μερίδιο.

Κι εφόσον αυτό δεν γίνει μέσα στις επόμενες 15 μέρες, μπορεί να γίνει με διαπιστωτική πράξη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, δηλαδή δική μας κρατική παρέμβαση, με βάσει τον αθλητικό νόμο 2725 όπως ισχύει και όπως ισχύει και στο καταστατικό της ΕΠΟ πλέον. Περιμένουμε να δούμε, δεν μιλάμε ακόμη με σιγουριά και με βεβαιότητα, αλλά εφόσον αυτό ισχύει, τότε τα επόμενα βήματα είναι αυτά που σας περιέγραψα.»

 

Ο Γιώργος Βασιλειάδης αποκλειστικά στο ΑΠΕ – ΜΠΕ

⚽️✔️O υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος #Βασιλειάδης μίλησε αποκλειστικά στο AMNA Sport για το θέμα της παραπομπής 28 παραγόντων του ποδοσφαίρου στη δικαιοσύνη

Posted by AMNA Sport on Dienstag, 7. November 2017

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα