Γ. ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Κάνω ό,τι μπορώ, κάντε ό,τι μπορείτε…»

Οι πόρτες των καφενείων ανοιχτές, ο κόσμος κοντά του και οι αγρότες δίπλα του. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά για τον Γιώργο Κοντογιάννη, τον πρώην υφυπουργό των κυβερνήσεων Καραμανλή και βουλευτή της Ν.Δ., στην καθημερινή του επαφή με τον κόσμο στο νομό Ηλείας, που δεν είναι διαφορετική από αυτή που ακολούθησε όλα αυτά τα χρόνια βρισκόμενος ανάμεσά τους και συνομιλώντας πάντα μαζί τους.

Άλλωστε, έχει χαρακτηριστεί όχι μόνο από τους συμπολίτες του αλλά και από όλους όσους τον γνώρισαν ότι είναι το αγαπημένο και μετρημένο παιδί της Ηλείας, γόνος φτωχής οικογένειας. Παρ’ ότι πολλά χρόνια βουλευτής και υφυπουργός, οι πάντες γνωρίζουν ότι δεν άλλαξε η ζωή του σε κανένα επίπεδο. Παραμένει απλός και προσιτός σε όλους. Δεν αρνείται οποιαδήποτε μορφής παρέμβαση όταν πρόκειται για προβλήματα των συμπολιτών του, του νομού του, αλλά και των φίλων του.

G.Kontogiannis

Στην παραπάνω φωτογραφία, με τους πατατοπαραγωγούς στο Τραγανό Ηλείας, συζητώντας τον τρόπο επίλυσης και αποζημίωσης των παραγωγών από τον παγετό. Όταν τον ρωτούν ποια θα είναι η στρατηγική του στις 15 μέρες που απέμειναν για να επανεκλεγεί βουλευτής, η απάντηση απλή. «Κάνω ό,τι μπορώ, κάντε ό,τι μπορείτε. Άλλωστε ο κόσμος είναι σοφός, κρίνει, αξιολογεί και αποφασίζει πάντοτε αντικειμενικά. Ιδιαίτερα όσον αφορά τους Ηλείους το απέδειξαν ουκ ολίγες φορές σε ό,τι με αφορά, τιμώντας με».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα