Γ. Παπανδρέου: «Ευφάνταστα» σενάρια τα περί επιστροφής μου

«Ευφάνταστα» χαρακτηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου τα σενάρια σύμφωνα με τα οποία επιδιώκει την επάνοδό του στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας, όπως αναφέρεται σε ενημερωτικό σημείωμα του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού.

Αναφερόμενος δε στο ερωτηματολόγιο που έστειλε σε υπουργούς των κυβερνήσεών του, που αποτέλεσε και την αφορμή για την φημολογία, τόνισε που ζητά είναι να γίνει  μια αυθεντική καταγραφή γεγονότων και προσωπικών εμπειριών για την περίοδο 2009-2011.

Ο κ. Παπανδρέου εκτιμά ότι υπάρχει πλέον η δυνατότητα ψύχραιμης καταγραφής γεγονότων, εμπειριών και συμπερασμάτων εκ μέρους όλων όσων συνέβαλαν – ο καθένας με τον δικό του τρόπο – στη μεγάλη προσπάθεια «για την αποφυγή μιας εθνικής καταστροφής και την αντιμετώπιση της κρίσης», μέσα σε ένα περιβάλλον από κάθε άποψη «ασφυκτικό».

Όπως επισημαίνεται στη ενημερωτικό σημείωμα μια τέτοια καταγραφή θα προσφέρει αργότερα πολύτιμο υλικό σε κάθε ερευνητή και σε κάθε πολίτη ή πολιτικό που επιθυμεί να μελετήσει και να κατανοήσει τη συγκεκριμένη περίοδο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα