Δέκα μέρες εκτός ο Μάνταλος

 

Έντονη ανησυχία στο στρατόπεδο της Ένωσης, καθώς ο Πέτρος Μάνταλος υπέστη διάταση των οπίσθιων μηριαίων, τραυματισμός που τον αφήνει τουλάχιστον δέκα μέρες εκτός δράσης.

Πρόκειται για έναν «ύπουλο» τραυματισμό, διότι ποτέ δεν ξέρεις αν έχει ξεπεραστεί πλήρως και η υποτροπή παραμονεύει σχεδόν πάντα, ιδίως αν φορτσάρεις. Κι επειδή ο παίκτης απέχει τον επίσημων υποχρεώσεων εδώ και καιρό, πρέπει να μπει με ιδιαίτερη προσοχή και πάλι σε αγώνα, όποιος κι αν είναι αυτός.  Ο Στέλιος Μανωλάς είναι σε πραγματικά δύσκολη θέση, αφού πρέπει να βρει άλλο «δεκάρι», λίγες μέρες πριν το ματς της Τούμπας, εάν και εφόσον αυτό πραγματοποιηθεί.

Ο Μάνταλος ήταν προγραμματισμένος να έχει ηγετικό ρόλο στα επόμενα παιχνίδια, κι επειδή είναι φορμαρισμένος και επειδή ο Μανωλάς είχε επιλέξει σύστημα με «δεκάρι». Ο τραυματισμός του έρχεται τη χειρότερη περίοδο για την ΑΕΚ, που προφανώς προτιμά να μη γίνει ο τελικός στις 15 του Μάη. Βέβαια, ο τελικός ούτως ή άλλως δεν θα γίνει με τους βοηθούς διαιτητή που όρισε η ΕΠΟ, καθώς σε αυτή την περίπτωση η ΠΑΕ θα επανέλθει στην απόφαση περί ξένων διαιτητών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα