«Δένει» και «κρατάει» στο λιμάνι τον Φορτούνη

Την απόφασή της να «δέσει» με νέο συμβόλαιο και κρατήσει στο λιμάνι τον Κώστα Φορτούνη δηλώνει με κάθε τρόπο η διοίκηση του Ολυμπιακού, παρά τις σειρήνες που έχουν αρχίσει να καλούν τον παίκτη σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο σύλλογος του Πειραιά έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τον διεθνή μέσο για το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα περιλαμβάνει ρήτρα που μπορεί να αγγίζει και τα 15 εκατ. ευρώ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκαθαρίσει στον ατζέντη του ότι το προσεχές καλοκαίρι δεν υπάρχει περίπτωση να παραχωρήσουν τον διεθνή Έλληνα μέσο με μεταγραφή, καθώς προορίζεται να καλύψει το κενό που θα αφήσει η – πιθανή – αποχώρηση του Τσόρι Ντομίνγκεζ.

Για τον Φορτούνη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού. Ήδη υπήρξαν επίσημες κρούσεις τόσο από τη γαλλική Μονακό, όσο και από τη γερμανική Μπάγερ Λεβερκούζεν. Αρκετές ομάδες ακόμη από την Ιταλία και την Αγγλία, αλλά και την Ισπανία παρακολουθούν την πορεία του παίκτη, ενώ ενδιαφέρον έχει δείξει και η πορτογαλική Μπενφίκα, η οποία επενδύει σε Έλληνες παίκτες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα