«Δένει» στη Λεωφόρο ο Μάρκους Μπεργκ!

Πρεμιέρα με… εντυπωσιακό τρόπο στο ρόλο του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει να κάνει ο Λεωνίδας Βόκολος, «τελειώνοντας» το θέμα της αναπροσαρμογής συμβολαίου με τον Μάρκους Μπεργκ.

Ο μέχρι πρότινος Τεχνικός Διευθυντής του «τριφυλλιού» δεν κατάφερε να κλείσει την υπόθεση όσο σύντομα ήθελε η διοίκηση, με αποτέλεσμα να δοθεί η αφορμή – την οποία αναζητούσε καιρό ο Αλαφούζος – για τη λύση της συνεργασίας του με τον αθηναϊκό σύλλογο.

Ο Λεωνίδας Βόκολος, δίχως την παραμικρή χρονοτριβή, μίλησε με τους εκπροσώπους του Σουηδού επιθετικού και σύμφωνα με πληροφορίες από το εσωτερικό της ομάδας, ήρθε σε κατ’ αρχήν συμφωνία μαζί τους. Προκειμένου να διευθετηθούν τα διαδικαστικά, οι δύο πλευρές έκλεισαν ραντεβού για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, στη διάρκεια του οποίου δεν αποκλείεται να πέσουν και οι υπογραφές στα νέα συμβόλαια.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, ο Σουηδός θα επεκτείνει για έναν χρόνο τη συνεργασία του με τους «πράσινους», δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και οι αποδοχές του θα αυξηθούν σε ένα ποσοστό της τάξης του 30%.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα