«Δένει» στη Λεωφόρο τον Μάρκους Μπεργκ!

Σε πρώτη προτεραιότητα έχει περάσει το θέμα της ανανέωσης – αναπροσαρμογής του συμβολαίου του Μάρκους Μπεργκ στον Παναθηναϊκό, μια και οι «πράσινοι» πληροφορήθηκαν για το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» κατέθεσε ήδη την πρότασή της στον μάνατζερ του διεθνούς επιθετικού και αναμένει την απάντησή του το προσεχές διάστημα, προκειμένου να προχωρήσουν στα διαδικαστικά ή να συνεχιστεί η διαπραγμάτευση. Μετά την αποχώρηση του Νίκου Νταμπίζα, το θέμα έχει αναλάβει ο Τάκης Φύσσας, ο οποίος θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει, η πρόταση των «πράσινων» προβλέπει τη χρονική επέκταση του συμβολαίου του Σουηδού, μέχρι το καλοκαίρι του 2018 (το παρόν συμβόλαιο εκπνέει το 2017) και την αύξηση των αποδοχών του στις 600.000 ευρώ το χρόνο, από 450.000 που ήταν.

Ο Μάρκους Μπεργκ έχει εκφράσει κατ’ επανάληψη την επιθυμία να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, ενώ δεν απέκλεισε ακόμη και το ενδεχόμενο να διαμείνει μόνιμα στην Ελλάδα. Ωστόσο, μία διαπραγμάτευση μπορεί να καταλήξει και αρνητικά. Σε αυτή την περίπτωση, στο «τριφύλλι» έχουν σκοπό να τηρήσουν το υπάρχον συμβόλαιο, το οποίο δεσμεύει τον παίκτη μέχρι το 2017 και να διατηρήσουν το Σουηδό στο δυναμικό της ομάδας τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2016, οπότε και θα παραχωρηθεί, ώστε ο σύλλογος να αποκομίσει οικονομικά οφέλη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα