Δένουν για πάντα στο… λιμάνι Τσόρι και Φουστέρ!

Στην οριστική απόφαση να υποβληθούν προτάσεις για νέα συμβόλαια στους Νταβίντ Φουστέρ και Τσόρι Ντομίνγκεζ κατέληξε η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι δύο ποδοσφαιριστές μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι και έχουν εκφράσει την επιθυμία να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον σύλλογο του Πειραιά, τουλάχιστον για έναν ακόμη χρόνο. Ο Νταβίντ Φουστέρ, παρά τις φετινές του ατυχίες, αποδείχθηκε «λίρα εκατό» όλα αυτά τα χρόνια της διαμονής του στην Ελλάδα, αποτελώντας ίσως τη μεγαλύτερη αποκάλυψη από τις μεταγραφικές επιλογές του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος κάθισε δύο φορές με επιτυχία στον πάγκο των «ερυθρόλευκων». Η παραμονή του Ισπανού θεωρείται δεδομένη από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, καθώς υπάρχει αμοιβαία επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας τους.

Όσον αφορά την περίπτωση του Τσόρι Ντομίνγκεζ, ο Αργεντινός έχει δηλώσει ευχαριστημένος από την παρουσία του στον Ολυμπιακό, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για την επόμενη περίοδο. Το βέβαιο είναι ότι δέχεται στενό πρέσινγκ από τη Ρίβερ Πλέιτ, προκειμένου να επιστρέψει στην Αργεντινή και να κλείσει εκεί την καριέρα του. Ωστόσο, μεγάλο δέλεαρ για τον σπουδαίο μέσο, αποτελεί η συμμετοχή του και στο επόμενο Champions League, στο οποίο θα βρίσκεται – εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου – και πάλι η ομάδα του Πειραιά. Η σκέψη που έχει εκφράσει στο περιβάλλον του, δίχως να συνιστά δέσμευσή του, είναι να ανανεώσει για έναν χρόνο με τον Ολυμπιακό και του χρόνου το καλοκαίρι να επιστρέψει στην Αργεντινή και τη Ρίβερ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα