Δέσμευση ΠΑΟΚ για Σέρχιο Κονσεϊσάο!

Για δέσμευση του ΠΑΟΚ με τον Σέρχιο Κονσεϊσάο κάνει λόγο καλά πληροφορημένη πηγή της πορτογαλικής εφημερίδας «A Bola», παρότι ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την Μπράγκα μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της έγκυρης εφημερίδας, η διοίκηση του «Δικέφαλου του Βορρά» φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Κονσεϊσάο, αρκεί βέβαια ο τελευταίος να λύσει το συμβόλαιό του με την Μπράγκα.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, ο ΠΑΟΚ δεν είναι «ξένη» ομάδα για τον άλλοτε διεθνή παίκτη, καθώς αγωνίστηκε με τη φανέλα της και αγαπήθηκε από τον κόσμο του ελληνικού συλλόγου.

Το βασικό πρόβλημα είναι η ύπαρξη συμβολαίου με την Μπράγκα, η οποία βρίσκεται στην 4η θέση του πορτογαλικού πρωταθλήματος, δεν έχει καμία πιθανότητα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, αλλά βρίσκεται πολύ κοντά στην εξασφάλιση της εξόδου της στο Europa League. Στα τελευταία δύο ματς γνώρισε ισάριθμες ήττες στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας τις πανίσχυρες Πόρτο και Μπενφίκα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Σέρχιο Κονσεϊσάο φαντάζει ως η λύση που προτιμά και προκρίνει ο Ιβάν Σαββίδης, καθώς πληροί όλες τις προϋποθέσεις που έχει θέσει, με μοναδικό «αγκάθι» το συμβόλαιό του με την Μπράγκα μέχρι το 2016.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα