Δέχεται πιέσεις για νέο συμβόλαιο ο Ντε Χέα

Πήγε… Μαδρίτη και επέστρεψε στο Μάντσεστερ μόλις σε δύο λεπτά! Ο Νταβίντ Ντε Χέα ήταν ο πρωταγωνιστής του μεγάλου μεταγραφικού σίριαλ της τελευταίας μέρας, αλλά όπως φαίνεται θα υπάρξει και συνέχεια, καθώς δέχεται πιέσεις απ’ όλες τις πλευρές, προκειμένου να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους «κόκκινους διάβολους».

Ο διεθνής τερματοφύλακας δέχθηκε πρόταση από τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2016. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, το σκέφτεται σοβαρά, καθώς έχει προκύψει ένα ακόμη θέμα. Οι πιέσεις που δέχεται από τον τεχνικό της Εθνικής Ισπανίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

Ο Ισπανός εκλέκτορας διεμήνυσε στον Νταβίντ Ντε Χέα πως για να συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας του για το Euro 2016, στα γήπεδα της Γαλλίας, θα πρέπει να αγωνιστεί βασικός στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αν το πάρουμε συνδυαστικά, ο Ντε Χέα θα πρέπει να δεχθεί την προσφορά της Μάντσεστερ, ώστε να κατοχυρώσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια και παράλληλα να «τσεκάρει» μία θέση στο ρόστερ της Ισπανίας για τη μεγάλη διοργάνωση του επόμενου καλοκαιριού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα