Δήλωση-αποκάλυψη: Η αληθινή άποψη του Μητσοτάκη για τον γάμο των Κοσιώνη-Μπακογιάννη (βίντεο)

Το ερώτημα για το αν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν σύμφωνος για τη σχέση και τον επικείμενο γάμο του εγγονού του Κώστα Μπακογιάννη με τη δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη, αρκετές φορές έχει πλανηθεί στα δημοσιογραφικά και πολιτικά πηγαδάκια.

Το ζευγάρι που φέρεται να ανέβαλε τον προγραμματισμένο γάμο του στις 10 Ιουνίου στη Σαντορίνη, ως ένδειξη πένθους στην αιφνίδια απώλειά του, όπως ακούστηκαν να εξομολογούνται,  στο πρώτο τους παιδί που είναι αγόρι θα δώσουν το όνομά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, θέλοντας να τον τιμήσουν. Για το πώς έβλεπε όμως αυτή τη σχέση ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αποκάλυψε ένας άνθρωπος που τον γνώριζε πολύ καλά και αρκετές φορές είχε συζητήσει μαζί του το θέμα. Ο λόγος για τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, Διονύση Χατζηδάκη που σε συνέντευξή του στην εκπομπή Happy Day αποκάλυψε τα εξής:

«Ξέρω ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης εκτιμούσε τη Σία Κοσιώνη πάρα πολύ. Γιατί είναι πολύ σπουδασμένη. Πολύ εγγράμματη. Για τον Κώστα τον Μπακογιάννη, θέλω να σας πω, του είχε ιδιαίτερη αδυναμία. Τον συμβούλευε πάντα»!

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα