Δήλωση Σπηλιωτόπουλου για τη συνεργασία του Δ. Αθηναίων με το υπ. Δημόσιας Τάξης

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Μπορείς» Άρης Σπηλιωτόπουλος, με αφορμή την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αθηναίων και του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η χθεσινή υπογραφή μνημονίου συνεργασίας από τον δήμαρχο της Αθήνας κ. Καμίνη και τον υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Δένδια έρχεται ως δικαίωση αλλά και επιβεβαίωση, λίγες ημέρες μετά τις εκλογές, της πάγιας πολιτικής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Μπορείς» και δικής μου προσωπικά για δημιουργία συνεργειών και συστηματικής διασύνδεσης των δυο θεσμικών φορέων προκειμένου να επιστρέψει και πάλι το αίσθημα Ασφάλειας στην στον κάτοικο και τον επισκέπτη της Αθήνας.  Χαίρομαι πραγματικά που ο Δήμαρχος της Αθήνας επανέφερε στο λεξιλόγιο του έννοιες και φράσεις όπως «ασφάλεια», «συνέργειες», «ευταξία», «καταπολέμηση του παραεμπορίου». Υιοθετεί σε μεγάλο βαθμό τον πρώτο από τους τρεις κεντρικούς άξονες της παράταξης μας για «Ασφάλεια-Εξωστρέφεια-Αισθητική», άξονες οι οποίοι κρίνονται επιβεβλημένοι στην παρούσα χρονική συγκυρία για να μπορέσει η Αθήνα να ορθοποδήσει και οι κάτοικοι της να επενδύσουν σε αυτήν.

Κάθε υιοθέτηση μέρους των προγραμματικών μας θέσεων είναι και μια μικρή νίκη σε αυτό που πιστεύουμε και σε αυτό που θεωρούμε καλύτερο για την πόλη μας. Εμείς από την πλευρά μας, διαβεβαιώνουμε τους Αθηναίους πολίτες ότι θα σταθούμε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στην υλοποίηση των παραπάνω αξόνων.

Για εμάς αυτό που προέχει είναι η σύνθεση απόψεων και δυνάμεων με αποκλειστικό σκοπό το συμφέρον της ίδιας της Αθήνας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα