Δήμητρα Μεταλλινού: «Δεν θα ξεπουλούσα ποτέ τη Δήμητρα για να ανέβω ψηλά»

Ένα κορίτσι πολλά υποσχόμενο με υπέροχη φωνή και χαρακτήρα. Επιστρέφει με νέο τραγούδι και είναι έτοιμη για νέα ξεκινήματα με μια Μάχη που θα δώσει για όλα !! Είναι η Δήμητρα Μεταλλινού μέσα από μια αληθινή συνέντευξη στην Άννα Τσιάλτα και το www.bizznews.gr

Πως ξεκίνησε η μουσική για σένα;

«Από πολύ μικρή ήξερα τι θέλω να κάνω! Σπουδές που διήρκεσαν πολλά χρόνια γιατί η μουσική με μάγευε και με ταξίδευε. Συμμετείχα σε συναυλίες του ωδείου μου σε διαφόρους χώρους αλλά και στην χορωδία του τόπου μου.  Έχω σπουδάσει πιάνο, και έχω πάρει πτυχίο Αρμονίας και Σύγχρονου τραγουδιού».

Πως είναι να έχεις μια επιτυχημένη πορεία με καταξιωμένους καλλιτέχνες και να μην είσαι σε σχήμα;

«Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα ανεξαρτήτως τις συνεργασίες που έχει κάνει, είτε με μεγάλους και καταξιωμένους καλλιτέχνες, είτε με λιγότερο γνωστούς. Παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες. Όπως και το μέχρι που είσαι διατεθειμένος να φτάσεις και με ποιο τίμημα.Επίσης λόγω κρίσης  πολλά νυχτερινά μαγαζιά έχουν κλείσει, οι τραγουδιστές είναι  πολλοί και είναι αδύνατον να τους απορροφήσει όλους αυτός ο χώρος».

Τι ήταν αυτό που δεν θα έκανες για να φτάσεις ψηλά;

«Δεν θα «ξεπουλούσα» την Δήμητρα ποτέ! Δεν θα έκανα και δεν κάνω ποτέ πράγματα που είναι έξω από τον χαρακτήρα μου, που προσβάλλουν εμένα την ίδια, την οικογένεια μου.  Ήταν μια υπόσχεση που έδωσα στον εαυτό μου από την αρχή. Δεν είμαι άνθρωπος που θα πατήσει επί πτωμάτων για να δικαιωθεί. Η θα γίνει σωστά και τίμια η ας μην γίνει ποτέ! Δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία μου ούτε οι πολλές δημόσιες σχέσεις που απαιτεί αυτή η δουλειά, ούτε τα λίγα ρούχα στην σκηνή για να τραβήξω τα βλέμματα».

Νέα δουλειά νέο βίντεο κλιπ τι άλλο θα δούμε από εσένα;

«Νέα δουλειά και κλιπ, σε εντελώς διαφορετικό ύφος από αυτό που με έχουν συνηθίσει.Ένα τραγούδι  πολύ νεανικό για κλαμπάκια .  Τίτλος του τραγουδιού ΜΑΧΗ, σε  μουσική και στίχο  που γράψει ο Νεκτάριος  και Γιώργος Μπήτρος.  Την σκηνοθεσία του τραγουδιού ανέλαβε  Άλεξ Κωνσταντινίδης. Είμαι έτοιμη για πολλά νέα πράγματα χωρίς να ξεφύγω από τα θέλω μου !!»

Πιστεύεις πως υπάρχουν κάποιοι που δεν έπρεπε να είναι στο χώρο;

«Σαφώς και το πιστεύω και το λέω κιόλας.  Αυτό βέβαια συμβαίνει σε όλους τους χώρους, ίσως στο δικό μας λίγο περισσότερο. Σε εμάς μπορεί να εισβάλλει ο καθένας που διαθέτει μια »Χ» εμφάνιση, ένα καλογυμνασμένο κορμί, ή κάποιος που έχει καλές δημόσιες σχέσεις».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα