Δήμος Αθηναίων: Δωρεάν εξετάσεις μαστού με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Την ευκαιρία για δωρεάν εξετάσεις μαστού και δωρεάν μαστογραφίες από την Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015 έως και την Τετάρτη 18 Μαρτίου δίνει σε γυναίκες ο δήμος Αθηναίων  με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου.

Οι εξετάσεις θα γίνονται από τις 09.00 έως 14.00  και στο πλαίσιο της συνεργασίας του δήμου Αθηναίων με το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού, «Έλλη Λαμπέτη», το οποίο λειτουργεί με τη στήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, στο 1ο Δημοτικό Ιατρείο, «Καλφοπούλειο», του δήμου Αθηναίων, στην οδό Σόλωνος 78.

Η δωρεάν εξέταση μαστού, θα πραγματοποιείται ύστερα από συνεννόηση με την Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, Καθηγήτρια κ. Λυδία Ιωαννίδου-Μουζάκα, από ιατρούς εθελοντές της Εταιρείας. Όσες γυναίκες έχουν ανάγκη να υποβληθούν και σε μαστογραφία θα παραπέμπονται από τους ανωτέρω ιατρούς στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς», στο τμήμα Μαστογραφίας του Νοσοκομείου (Συντονιστής Διευθυντής ο κ. Βασίλης Γεωργούντζος).

Για να κλείσετε ραντεβού ή για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε καθημερινά, 10.00 – 18.00 στην Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας, στα τηλέφωνα 210-74 70 257 & 210-77 73 112.

Για ραντεβού στο Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού, «Έλλη Λαμπέτη», (Καλφοπούλειο Δημοτικό Ιατρείο, Σόλωνος 78) επικοινωνήστε από Δευτέρα έως Παρασκευή (9.00 – 17.00) στο τηλέφωνο 210 – 77 73 112.

Στο ίδιο Κέντρο παρέχεται δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού και στα μέλη των οικογενειών τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα