Δίκτυα σταθερών υποδομών με χρήση οπτικών ινών από Wind – Vodafone

Tα χέρια έδωσαν Wind και Vodafone αφού προχώρησαν στην υπογραφή Μνημονίου Αμοιβαίας Κατανόησης (MoU)  με σκοπό τη συνεργασία τους για την υλοποίηση και χρήση δικτύων σταθερών υποδομών νέας γενιάς με τη χρήση οπτικών ινών.

“Προχωράμε στο μεγάλο βήμα δημιουργίας σταθερών υποδομών νέας γενιάς, γιατί πιστεύουμε ότι θα διαδραματίσουν κυρίαρχο ρόλο στην καθημερινότητα του Έλληνα και στην ανάπτυξη μιας ανταγωνιστικής ψηφιακής οικονομίας στην χώρα μας” επεσήμανε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της WIND Ελλάς, Νάσος Ζαρκαλής.

“Ως ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στην Ελλάδα, η WIND υλοποιεί επενδύσεις υψηλής έντασης σε νέες τεχνολογίες και υποδομές. Μέσα από στρατηγικές συνεργασίες δημιουργούμε τις προϋποθέσεις ώστε οι επενδύσεις αυτές να οδηγούν σε γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη ανάπτυξη δικτύων νέας γενιάς”.

“Έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε στους πελάτες μας ό,τι καλύτερο υπάρχει στις νέες τεχνολογίες, μέσω συνεχών επενδύσεων στο δικό μας δίκτυο και της επιδίωξης για στρατηγικές συνεργασίες όχι μόνο στο κινητό αλλά και στο σταθερό δίκτυο”, δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, κ. Χάρης Μπρουμίδης.

“Παράλληλα, πιστεύουμε ότι απαιτείται μακροπρόθεσμη αντίληψη και επενδύσεις σε τεχνολογίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του μέλλοντος, προκειμένου η Ελλάδα να μπορεί να υποστηρίζει την καινοτομία και την οικονομική ανάπτυξη”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα