Δίνει Μαζουακού, παίρνει Κολοτσίνι ή Ζαμπράνο ο Ολυμπιακός

Η Ρόμα επιμένει για Μαζουακού, ο Γάλλος παραμένει σιωπηλός και αναμένει τις εξελίξεις και ο Ολυμπιακός τηρεί την ψυχραιμία του, επιμένοντας στις αξιώσεις του. Υπάρχει όμως μία λεπτομέρεια, που μπορεί να κάνει τη διαφορά…

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές από την Ιταλία, ο αθλητικό διευθυντής των Ρωμαίων Βάλτερ Σαμπατίνι, έχει καταλήξει στην απόφασή του να προχωρήσει στην απόκτηση του Αρτούρ Μαζουακού από τον Ολυμπιακό. Η αρχική πρόταση των έξι εκατομμυρίων απορρίφθηκε από τους Πειραιώτες, οι οποίοι εμφανίζονται διατεθειμένοι να συζητήσουν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα «ξεπουλήσουν» τον Γάλλο φουλ μπακ.

Η Ρόμα ωστόσο, επέλεξε έναν διαφορετικό δρόμο για να πετύχει τον στόχο της. Ανάθεσε σε μάνατζερ την αποστολή να συνεχίσει τις επαφές με τους «ερυθρόλευκους» και τον εξουσιοδότησε να διαπραγματευθεί με τη διοίκηση του ελληνικού συλλόγου. Οι Ιταλοί πιστεύουν ότι η συμφωνία – την οποία θεωρούν δεδομένη – μπορεί να κλείσει με ένα ποσό της τάξης των οκτώ εκατομμυρίων.

Ήδη αισθάνονται δικαιωμένοι από τη συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό, καθώς τόσο ο Τοροσίδης, όσο και οι Μανωλάς, Χολέμπας πρόσφεραν αγωνιστικά, ενώ ο τελευταίος απέδωσε και κέρδος σε οικονομικό επίπεδο, καθώς αγοράστηκε έναντι ενός εκατομμυρίου και πουλήθηκε στη Γουότφορντ τρία εκατομμύρια.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός κινείται για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής, εξετάζοντας τις περιπτώσεις των Κολοτσίνι και Ζαμπράνο. Ο πρώτος φέρεται να έχει το προβάδισμα, αλλά και ο δεύτερος αποτελεί μια εξαιρετική λύση. Ο Κολοτσίνι ανήκει στη Νιούκαστλ, αλλά από το 2013 έχει ζητήσει μεταγραφή. Ένα σοβαρό θέμα που υπάρχει με τον Αργεντινό, είναι ότι επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του για προσωπικούς λόγους.

Η περίπτωση του Κάρλος Ζαμπράνο δείχνει να είναι πιο προσιτή για τον Ολυμπιακό, τουλάχιστον σε οικονομικό επίπεδο, καθώς ο Παραγουανός αμυντικός δεν θα συνεχίσει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Έχει γίνει ήδη προσέγγιση μεταξύ των δύο πλευρών και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις το αμέσως επόμενο διάστημα, αν και τα τελευταία μηνύματα που αφορούν την περίπτωσή του δεν είναι αισιόδοξα, καθώς ο Παραγουανός έχει μεγάλους ενδοιασμούς για την παρουσία του στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα