Δίνει Ρομπέρτο και παίρνει Οτσόα ο Ολυμπιακός!

Το έντονο ενδιαφέρον ισπανικών συλλόγων για τον Ρομπέρτο Γκάγκο ανοίγει τον δρόμο για την έλευση του Μεξικανού Γκιγιέρμο Οτσόα στον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Μεξικό, τα οποία επικαλούνται έγκυρες πηγές, οι «ερυθρόλευκοι» του Πειραιά έχουν κάνει κρούση για την απόκτηση του διεθνούς τερματοφύλακα της Μάλαγα, προκειμένου, όπως τον ενημέρωσαν, να αντικαταστήσει τον Ρομπέρτο Γκάγκο, ο οποίος ενδέχεται να παραχωρηθεί σε ισπανικό σύλλογο!

Πρόκειται για ένα σενάριο με ισχυρές βάσεις, παρ’ ότι ο σύλλογος του Πειραιά δεν έχει προβεί σε επιβεβαίωσή του. Το ενδιαφέρον για τον Ρομπέρτο από ευρωπαϊκούς συλλόγους και ειδικότερα από τη La Liga της Ισπανίας, είναι αρκετά έντονο και σύμφωνα με πληροφορίες μας, τα ποσά που έχουν πέσει στο τραπέζι, είναι αρκετά υψηλά.

Ο Ολυμπιακός δεν επιθυμεί να πουλήσει τον Ισπανό πορτιέρο, η περίπτωσή του ωστόσο, θα αξιολογηθεί με δύο βασικά κριτήρια. Πρώτον, τις επιθυμίες του ιδίου και δεύτερον, το ύψος των προσφορών που θα κατατεθούν από τους ενδιαφερόμενους συλλόγους.

Όσο για τον Οτσόα, πρόκειται για εξαιρετικό τερματοφύλακα, τον οποίο θαυμάσαμε στο Μουντιάλ με την Εθνική ομάδα του Μεξικού. Το καλοκαίρι του 2014 μετακινήθηκε στη Μάλαγα, αλλά αγωνίστηκε σε ελάχιστα παιχνίδια, όντας στη σκιά του Καμενί. Ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει και σύμφωνα με έγκυρες πηγές, παραχωρείται και ως δανεικός, κάτι που θα βόλευε ιδιαίτερα την ελληνική ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα