Δίνουν τα χέρια Παναθηναϊκός – Ζέκα

Παίκτης του Παναθηναϊκού μέχρι το 2017 αναμένεται να παραμείνει ο Κάρλος Ζέκα καθώς οι συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει από το χειμώνα για την ανανέωση του συμβολαίου του, βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του sentragoal.gr, οι μέρες μετά τον τελικό θεωρήθηκαν εκ μέρους Παναθηναϊκού, το κατάλληλο timing ώστε να τεθεί επί τάπητος το θέμα του συμβολαίου του Πορτογάλου που λήγει το 2015. Η λογική του Νίκου Νταμπίζα φαίνεται ότι ήταν απόλυτα εύστοχη, καθώς και από τη δική του πλευρά ο Πορτογάλος άσος, καθ’ ότι ενθουσιασμένος από την κατάκτηση του Κυπέλλου, είναι πιο σίγουρος από ποτέ ότι το μέλλον του θέλει να το συνδυάσει με το «τριφύλλι».

Για αυτό το λόγο, έδωσε εντολή στους μάνατζέρ του να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Πληροφορίες από την Πορτογαλία αποκαλύπτουν πως η πρόταση αφορά επέκταση για άλλα δύο χρόνια (δηλαδή μέχρι το 2017) και φυσικά είναι αυξημένη σε οικονομικό επίπεδο σε σχέση με τις τωρινές απολαβές του παίκτη. Επιπλέον, όσο αφορά τα…  νούμερα, έχουν προβλεφθεί και υψηλά μπόνους επίτευξης στόχων.

Από τον Παναθηναϊκό προκύπτει ότι η συμφωνία είναι θέμα χρόνου και πως απομένουν τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να ανακοινωθεί η συμφωνία, πιθανότατα μετά τα play-off.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα