Δίπλα στην κοινωνία η ELPEDISON

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΑ Ασφαλιστική

Όταν δύο κορυφαίες –η κάθε μία στο είδος της– επιχειρήσεις ενώνουν τις δυνάμεις τους και προβαίνουν σε συνέργιες, το αποτέλεσμα για τους καταναλωτές μόνο θετικό πρόσημο μπορεί να έχει. Όπως, δηλαδή, συμβαίνει στην πρόσφατη συνεργασία της ELPEDISON με την ΑΧΑ.

Επιμέλεια: Νίκος Τσαγκατάκης

Στην προκειμένη περίπτωση ο μεγαλύτερος σε αριθμό πελατών εναλλακτικός πάροχος ηλεκτρικού ρεύματος σήμερα στην ελληνική αγορά, η ELPEDISON, συνεργάζεται με το πρώτο παγκοσμίως ασφαλιστικό brand που εξυπηρετεί 103.000.000 πελάτες, την AXA, λανσάροντας από κοινού και για πρώτη φορά τη νέα σειρά προϊόντων ELPEDISON protect καλύπτοντας τις ανάγκες νοικοκυριών και επαγγελματιών.

Τα διαφοροποιημένα και καινοτόμα προϊόντα ELPEDISON protect αποτελούν άλλη μία μοναδική πρόταση από την ELPEDISON στην ενεργειακή αγορά καθώς προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις, σταθερά, στο ηλεκτρικό ρεύμα του εκάστοτε καταναλωτή –νοικοκυριού και επαγγελματία– για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου του, και, άνευ επιβάρυνσης (δωρεάν), για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, ασφαλιστική κάλυψη πληρωμής του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος (ανταγωνιστικές και ρυθμιζόμενες χρεώσεις και αναλογούντες φόροι), στην περίπτωση που ο πελάτης βρεθεί σε δυσχερή θέση, όπως στην ακούσια απώλεια εργασίας, σε προσωρινή ανικανότητα για εργασία ή σε περίπτωση εισαγωγής του σε νοσοκομείο λόγω ατυχήματος ή ασθένειας.

Νέα εποχή προϊόντων
Με αφορμή τη συνέργια των δύο εταιρειών, ο διευθύνων σύμβουλος της ELPEDISON, Michel Piguet, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η νέα προϊοντική πρόταση που διαμορφώθηκε σε συνεργασία με την ΑΧΑ, σηματοδοτεί «το ξεκίνημα μιας νέας εποχής προϊόντων στην ελληνική ενεργειακή αγορά και αποδεικνύοντας έμπρακτα τη διάθεση της εταιρείας να βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της».

Μάλιστα, από τα ηγετικά κλιμάκια της ELPEDISON δηλώνεται η βούληση-δέσμευση της εταιρείας παροχής ηλεκτρικού ρεύματος να εξακολουθήσει και στο μέλλον να παρέχει εξελιγμένες υπηρεσίες, καινοτόμες εφαρμογές και αποτελεσματική εξυπηρέτηση καθώς και διαφοροποιημένα προϊόντα, που προσφέρουν πραγματικό όφελος στον τελικό καταναλωτή.

Από την πλευρά, εξάλλου, της AXA, o διευθύνων σύμβουλος του πολυεθνικού ασφαλιστικού Ομίλου, Ερρίκος Μοάτσος, ανέφερε ότι η εν λόγω συνεργασία είναι συνδεδεμένη με τον ρόλο που έχει προς την κοινωνία η AXA ως ασφαλιστική εταιρεία, αλλά και με το αντικείμενο των καθημερινών εργασιών των ανθρώπων της ως ασφαλιστών. «Η προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην απρόσκοπτη παροχή ενέργειας. Η ΑΧΑ και η ELPEDISON συνεργάζονται για να διασφαλίσουν ότι πιθανές αντικειμενικές δυσκολίες των καταναλωτών δεν θα επηρεάσουν την σταθερή πρόσβασή τους σε αυτήν», σχολίασε ο κ. Μοάτσος.

Info

Η ELPEDISON είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Ομίλου των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ, ενός από τους μεγαλύτερους εμπορικούς και βιομηχανικούς ενεργειακούς Ομίλους στη Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη, της EDISON, της μακροβιότερης εταιρείας παραγωγής ενέργειας στην Ευρώπη και μίας από τις μεγαλύτερες στην Ιταλία, και της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, του ελληνικού Ομίλου ηγέτη στον τομέα των κατασκευών.

Η ELPEDISON αποτελεί σήμερα ηγετικό παίκτη στην προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος, προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε όλους τους τύπους καταναλωτών, με αξιοπιστία και ακεραιότητα. Με τις 2 ιδιόκτητες μονάδες της παραγωγής ενέργειας στη Θίσβη και τη Θεσσαλονίκη, είναι σήμερα ο πρώτος ιδιώτης παραγωγός ενέργειας στην Ελλάδα.

Έχοντας κληρονομήσει την εμπειρία και τεχνογνωσία από τις μητρικές της εταιρείες, η ELPEDISON στοχεύει να είναι πάντα ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στον τομέα της, προσφέροντας ανταγωνιστικά ενεργειακά προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με σταθερότητα και συνέπεια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα