Δίχτυα σε όλο τον κόσμο!

Το σοκ της υποχρεωτικής αναζήτησης προπονητή στην ΑΕΚ έχει δημιουργήσει ένα μικρό πανικό στα γραφεία της ομάδας, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να βρίσκεται στο εξωτερικό , τον Κετσπάγια να κάθεται σε ηλεκτρικό πάγκο, τον Μπάγεβιτς να γνωρίζει πως αυτή τη φορά δεν μπορεί να γίνει λάθος και τον Μαϊστόροβιτς να ξεκινά την καριέρα του από τα βαθιά, υποχρεωμένος να βρει προπονητή στο άψε σβήσε.

Τι προπονητή όμως; Έναν προπονητή που ζητά πιο… ψηλά εξάρια για να τον βοηθούν στα στημένα, που είναι αδούλευτα. Έναν προπονητή που ξέρει να μεταμορφώνει το σύστημα αν λείπουν παίκτες-κλειδιά; Έναν προπονητή που μπορεί να αναλάβει την ομάδα στο ξεκίνημα της σεζόν και να διορθώσει τα κακώς κείμενα χωρίς δικούς του παίκτες;  Έναν προπονητή που ξέρει από πρωταθλητισμό;  Ή έναν προπονητή που γνωρίζει τι θα πει διαχείριση παικτών;

Εμείς στη θέση του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς δε θα θέλαμε να βρισκόμαστε. Για την ώρα η ΠΑΕ επεξεργάζεται προτάσεις που έχει δεχθεί στα γραφεία – οι περισσότερες έχουν απορριφθεί – κάποιες προχωράνε και προστίθενται στην ατζέντα του Σουηδού και υπάρχουν φυσικά και οι επιλογές του ίδιου του νέου τεχνικού διευθυντή που παραμένουν κρυφές. Για την ώρα, Έλληνας προπονητής δεν βρίσκεται στα πλάνα, αλλά τίποτα δεν μπορεί να απορριφθεί.

Να σημειωθεί πως η ΑΕΚ έχει δυσκολότατο πρόγραμμα και αν χαθούν μπόλικοι βαθμοί στη συνέχεια και η ομάδα μείνει εκτός πρωταθλήματος από τον πρώτο γύρο, τότε το κλίμα θα βαρύνει πάρα πολύ στα Σπάτα. Η Ένωση παίζει τώρα στη δύσκολη έδρα της Λάρισας, ακολουθεί ο εξαιρετικός Πανιώνιος, πάει στην Τούμπα, υποδέχεται τον Ατρόμητο και στη συνέχεια παίζει στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα