Δίχως αγοραστές… δεν έχει μεταγραφές!

Σαφάρι… για την ανεύρεση υποψήφιων αγοραστών για τους παίκτες του έχει ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός, ενημερώνοντας τους… απανταχού μάνατζερ πως παραχωρούνται οι πάντες, εκτός του Μάρκους Μπεργκ!

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, το οποίο δεν έχει ξεπεραστεί. Η έλλειψη ρευστότητας στο ταμείο και οι αυξημένες υποχρεώσεις της ομάδας από παλαιότερες ρυθμισμένες οφειλές, έχουν δημιουργήσει έναν ασφυκτικό κλοιό αναφορικά με την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού, ο οποίος δεν εννοεί να σπάσει. Οι «πράσινοι» αναζητούν αγοραστές για οποιονδήποτε παίκτη του ρόστερ, εκτός του Μπεργκ, για τον οποίο έχει θέσει βέτο ο Γιάννης Αναστασίου.

Η λογική του «πράσινου» τεχνικού στηρίζεται στο εξής σκεπτικό. Ο Σουηδός επιθετικός αποδείχθηκε «λίρα εκατό» για το «τριφύλλι». Το γεγονός ότι τη χρονιά που πέρασε, δεν αγωνίστηκε σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση, ώστε να λάμψει και εκτός συνόρων το αστέρι του, κράτησε την τιμή του σε χαμηλά – σχετικά – επίπεδα. Ο Γιάννης Αναστασίου, λοιπόν, πιστεύει πως αν παραχωρηθεί ο Μπεργκ, δεν θα καλυφθεί το κενό του με ισάξιο παίκτη, καθώς δεν θα υπάρχει το μπάτζετ για να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής με τα στοιχεία του Σουηδού.

Επομένως, αποκλείεται, για φέτος το καλοκαίρι, η περίπτωση παραχώρησης του Μάρκους Μπεργκ. Στο «πράσινο στρατόπεδο» ευελπιστούν ότι θα έρθουν προτάσεις για άλλους παίκτες και ιδιαίτερα για τον Στέφανο Καπίνο, ο οποίος διαφημίστηκε ως ο νεαρότερος τερματοφύλακας που ήταν σε αποστολή στο Μουντιάλ, παρότι δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό. Για τον Καπίνο υπάρχει ενδιαφέρον από Ιταλία, Αγγλία και Ισπανία.

Όπως και να έχει, ο Παναθηναϊκός «καίγεται» να πουλήσει, για να μπορέσει να αγοράσει. Δίχως αγοραστές, δεν έχει μεταγραφές! Την ίδια στιγμή, ο κόσμος της ομάδας έχει αρχίσει και εκφράσει την ανησυχία του, καθώς διαπιστώνει το πρόβλημα, την ίδια στιγμή που διαβάζει στα ΜΜΕ για λύσεις τύπου… Μπούρμπου και… Ντάνι Φερνάντες! Ο τελευταίος επανέρχεται στην «πράσινη» επικαιρότητα εξαιτίας ενός δημοσιεύματος στην Ολλανδία, το οποίο τον παρουσιάζει ως υποψήφιο αντικαταστάτη του Καπίνο!

Όσον αφορά στην περίπτωση του Γιώργου Καραγκούνη, ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει την πρότασή του και περιμένει τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας να απαντήσει. Οποιαδήποτε πρόβλεψη θα είναι παρακινδυνευμένη, καθώς πολλά θα εξαρτηθούν από τις άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του ο «τυπάρας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα