Δαίμονας από το Μπουένος Άιρες!

Έκλεισε το «ντιλ» με τη Μάντσεστερ Σίτι και πλέον ο Μπρούνο Ζουκουλίνι ανήκει στην οικογένεια της ΑΕΚ. Ο 23χρονος χαφ πέρασε με επιτυχία της ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το συμβόλαιό του και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί και στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ηρακλή για το Κύπελλο Ελλάδας την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ζουκουλίνι είναι ένας παίκτης που στο 4-3-3 του Γκουστάβο Πογιέτ μπορεί να αγωνιστεί σε δύο θέσεις, είτε αυτή του Σιμόες κυρίως με ανασταλτικά καθήκοντα, είτε αυτή του Γιόχανσον (το πιθανότερο) με μεικτά καθήκοντα. Το να αλλάξει σύστημα ο Ουρουγουανός για να παίζουν και οι τρεις (αλλά και οι Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Βάργκας) φαντάζει μάλλον απίθανο, οπότε ο Μπρούνο θα γίνει κομμάτι του ροτέισον.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Αργεντινός μέσος είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος με το νέο περιβάλλον που γνώρισα και προσωπικά αισθάνομαι έτοιμος αγωνιστικά, αν ο προπονητής μου κρίνει ότι πρέπει να αγωνιστώ άμεσα. Είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα, αλλά πρόλαβα να μάθω πολλά για την ΑΕΚ από τον Σεμπαστιάν Σάχα και τον Αγκουστίν Πελετιέρι που είχαν αγωνιστεί στην ομάδα. Έχω μάθει ότι στη νέα μου ομάδα έχουν παίξει πολλοί παίκτες από την Αργεντινή. Γνωρίζω ότι θα βρω εδώ τον Ντιέγκο Μπουονανότε και ότι έχει παίξει στην ΑΕΚ ο Νάτσο Σκόκο. Ήδη οι οπαδοί της ομάδας με δέχθηκαν πολύ ζεστά. Ακόμα και στο Ιατρικό Κέντρο, όπου πήγα για εξετάσεις, βρήκα οπαδούς!».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα