Δαιμόνιος επιχειρηματίας γύρω από το ποδόσφαιρο ο Ζουέλα!

Ο Φρανσίσκο Ζουέλα, μετά τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην Ελλάδα και την Κύπρο, παρουσιάζει μια ακόμη επιχειρηματική δραστηριότητα που αφορά στην υποστήριξη και την καθοδήγηση αθλητών. Ο γεννημένος στην Αγκόλα αλλά πολιτογραφημένος Πορτογάλος άλλοτε παίκτης των Ακράτητου, Ξάνθης, ΠΑΟΚ, Ατρομήτου, ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Σμύρνης εμπνεύστηκε και δημιούργησε τις πρώτες ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας εκτός Πορτογαλίας.

Τα μεγαλόπνοα πλάνα του Ζουέλα δεν σταματούν ωστόσο στη συνεργασία με τον κορυφαίο πορτογαλικό σύλλογο. Ο παλαίμαχος στόπερ προχώρησε στη σύσταση της εταιρίας Stars Of The Future με σκοπό την ευρεία και εξειδικευμένη υποστήριξη και καθοδήγηση αθλητών εντός και εκτός της αθλητικής τους δραστηριότητας.

Όπως τονίζεται στην ιστοσελίδα της εταιρίας «οι ομάδες αλλά και οι μάνατζερ δεν έχουν ούτε τον σκοπό ούτε την ικανότητα να καθοδηγήσουν τους αθλητές σε ζητήματα που αφορούν την οικογένεια, την επιμόρφωση, την δημόσια έκθεση και κυρίως το μέλλον του αθλητή μετά την αποχώρηση του από την ενεργό δράση. Ως εκ τούτου, υποστηρίζει τους αθλητές και τις ομάδες τους, έτσι ώστε να μπορούν να επιτύχουν όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και εκτός αυτού».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα