Δασκάλα αποπλάνησε 13χρονο μαθητή της και έμεινε έγκυος! (φωτο)

Φαίνεται ότι δεν τα έχουμε δει όλα σε αυτή τη ζωή. Μια  δασκάλα αγγλικών Αλεξάντρια Βέρα, 24 ετών από το Τέξας φαίνεται να είχε μείνει έγκυος μετά από σχέση που διατηρούσε με 13χρονο μαθητή της. Σε βάρος της ασκήθηκε δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου.

Η «δασκάλα του έρωτα» όπως την αποκαλεί ο αμερικανικός Τύπος σύναψε σχέση με τον μαθητή της, έμεινε έγκυος και έκανε έκτρωση. Η ίδια δήλωσε στο δικαστήριο που επιδίκασε την εγγύηση ότι η σχέση της με τον 12χρονο είχε τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας του. Οι γονείς δήλωναν ενθουσιασμένοι με το χαρμόσυνο γεγονός της εγκυμοσύνης.

1

2
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η 24χρονη δασκάλα γνώρισε το 13χρονο αγόρι την περασμένη χρονιά στο Γυμνάσιο Stovall στο Χιούστον, όπου δίδασκε το μάθημα της αγγλικής γλώσσας. Το αγόρι την φλέρταρε και εκείνη στην αρχή αντιστεκόταν, μέχρι που το κακό έγινε και η δασκάλα έμεινε έγκυος από τον μαθητή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρύψει τον «έρωτα» με αρκετούς μαθητές να αναφέρουν πως ήταν αρκετά διαχυτικοί ακόμα και στο σχολείο. Η σχέση δασκάλας-μαθητή διήρκεσε από τον Σεπτέμβριο του 2015 έως το τέλος του Ιανουαρίου του 2016 και όπως είπε η 24χρονη οι σεξουαλικές του συνευρέσεις ήταν σχεδόν καθημερινές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα